Jobba med oss

Som websteppare blir du en del av vår inkluderande kultur. Du ingår i den gemenskap vi byggt upp, där vi bryr oss om alla kollegor och agerar bollplank åt varandra. För oss ligger din kompetensutveckling och vår gemensamma kunskapsdelning varmt om hjärtat. Som Websteppare är du det viktigaste vi har och just därför är vårt arbetssätt anpassat för att du ska må bra både på jobbet och på fritiden. Visst är det kul om vi lär känna varandra!

Här får du vara den du är

Du blir en i gänget med kollegor från olika generationer. Det spelar ingen roll om du är boomer, X, Y eller kanske Z. Här får du vara den du är. Vi umgås ofta på våra kompetensaktiviteter och sociala träffar som exempelvis spelkvällar, quiz nights eller escape rooms. Här finns många intressen och vi är alltid öppna att pröva nya saker. Bland annat är musik ett stort intresse och många kollegor spelar ihop. Träning är också populärt, inte minst är vi många som gillar löpning. Ett annat uppskattat inslag är våra omtyckta AW: s. 

Cannes 2023

Lär känna några av oss lite mer

Kanske är du vårt nästa tillskott?

Madeleine von Hausswolff

.NET utvecklare, Malmö

Uzi Landsmann

Systemutvecklare, Stockholm

"På Webstep hjälps man åt! Min chef brukar fråga mig: ”Vad kan jag göra för dig?” Sanningen är att jag har svårt för att svara eftersom det redan finns ett fungerande system för kompetensutveckling på plats. Stöd för mig att gå i den riktning jag önskar i mitt arbetsliv har jag också fått. För mig har det inneburit riktigt bra förutsättningar att göra ett bra jobb och att trivas! "

“Kompetenskvällar, kompetenshelger, kompetensbio - Webstep har fattat vad jag söker: ett konsultbolag som sätter sina konsulters kompetensutveckling främst. Detta, tillsammans med en förmånlig lönemodell, välfungerande sälj och duktiga och trevliga kollegor gör att jag har arbetat här i många år"

Förutom omtänksamma och duktiga kollegor får du...

Kompetensutveckling

En del av vilka vi är

På Webstep genomsyrar kompetensutveckling vår kultur. Vi pratar inte bara om det, vi gör det. Tillsammans ser vi över och tar fram ämnen som utvecklar oss och våra kunder. Vi gör det genom olika former av tillställningar och träffar - varje månad! Vare sig det är vi själva eller internationellt framstående författare och föreläsare som t.ex. Dan North, Gojko Adzic och Patrick Kua.

Till Eventkalendern