Systemutvecklare

Umeå

Har du driv och vill vara med på en rolig resa? Tycker du om kompetensutveckling och att inspirera dina kollegor? Då kan det vara dig vi söker!

Kort om Webstep Umeå📍
2023 slog vi upp portarna till vårt femte kontor i Sverige, Umeå-kontoret! Historien bakom? En av våra eminenta Webstep:are knoppade av ifrån vårt Uppsala-kontor och flyttade tillbaka norr utöver med ambition att skapa stordåd, och så föddes Webstep Umeå❣️ 

Du finner kontoret i centrala Umeå. Vi har en bredd av väl inarbetade kunder på Webstep Sverige inom allt från life science, e-handel, musikindustri, fintech, myndigheter till underhållningsbranschen. När vi söker uppdrag, är fokus att de ska kännas rätt för dig. Vi finner det självklart att du är med i valet av uppdrag och påverkar hur din vardag ska se ut!


👩🏽‍💻 Rollbeskrivning

Vi söker dig som är systemutvecklare inom Java/ .NET eller fullstacksutvecklare. 
Att vara konsult på Webstep innebär att du hjälper våra kunder i deras utvecklingsprojekt och dagliga utmaningar. När vi letar uppdrag är fokus att hitta ett uppdrag som känns rätt för dig, vilket innebär att du är med och påverkar vart du ska vara till vardags och vad du ska arbeta med, från en tid till en annan. Det ska ju vara kul att arbeta och utvecklas!

Du har en unik möjlighet att kliva ombord på en spännande resa, och få vara med från början i uppbyggnaden av Umeå-kontoret, men med tryggheten av ett stort bolag med muskler i ryggen💪🏻
Kompetensen hos oss är blandad IT-kompetens inom systemutveckling (frontend, backend och fullstack)Vi jobbar gärna med fräscha tekniker och agila metoder som DevOps, CI/CD, BDD, TDD, pair-programming, cloud-native lösningar, microservices, event driven architecture, data engineering, clustering och scaling.

 

🙌🏽 Vad vi erbjuder

Att vi trivs tillsammans som Websteppare är otroligt viktigt och i vår senaste medarbetarundersökning från 2023 angav 97% av Webstepparna att de är nöjda eller mycket nöjda med oss som sin arbetsgivare. Anledningen till att många börjar hos oss är:

  • Kompetensutveckling - Vi har avsatt pengar för din kompetensutveckling och anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Gojko Adzic och Pat Kua
  • Familjär gemenskap - Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter som AW’s, familjedagar, träningslopp och åker på en konferensresa tillsammans varje år!
  • Spännande uppdrag - Du tillsammans med din närmsta ledare och vårt säljteam hittar det uppdrag som passar dig bäst och vad du vill jobba med!


👀 Vi letar efter dig som...

Har minst 4 års erfarenhet inom systemutveckling i Java/ .NET eller har 4 års erfarenhet som fullstacksutvecklare 
(har du ett par år i backend och resterande i frontend? Sök, så pratar vi vidare)

…Har arbetat med Cloud-teknologier

…Har arbetat med Microservices

…Tycker om att bygga nya kontakter 

…Hänger med i techvärlden och gillar att lära dig nya saker

…Vill dela med dig av din kunskap till andra!

 

               

Frågor? 

Har du fler frågor om tjänsten så kontakta Petra Magnusson, Talent Acquisition, på Petra.magnusson@webstep.se eller 070-2881167


Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta petra magnusson

Som Websteppare får du