Senior Sitevision-utvecklare

Stockholm

Har du några års erfarenhet inom Sitevision och vill arbeta i ett riktigt vasst Sitevision-team med tätt samarbete? Spana in denna möjlighet! 👾

📍Kort om Websteps Sitevision-team

Webstep har haft en riktigt spännande utveckling inom vårt affärsområde Sitevision under de senaste åren. På två år gick vi från att vara registrerade Sitevision-partner till att bli guldpartner, vilket för våra kunder innebär att vi besitter en bred kapacitet och djup kunskap av utveckling av webbplatser i Sitevision med ett hundratal lyckade leveranser med oss i bagaget.

Vi söker nu dig som vill vara med på en fortsatt spännande resa inom området som senior Sitevision-utvecklare. Vårt Sitevision-team består av ett härligt gäng kollegor som har flera års erfarenhet av att jobba inom Sitevision. Teamet jobbar med kunder spridda över vårt avlånga land vilket gör att teamet också finns på flera platser där vi har kontor. Hybrid-teamet jobbar tätt i leverans och har daglig kontakt via sociala kanaler.

👩🏽‍💻 Rollbeskrivning

Vi söker nu vår nästa kollega i rollen som senior utvecklare i Sitevision och som har vana av kundkontakt! Vi tror att du är någon som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa på Sitevision-området och hjälpa till för att driva det framåt. I rollen kommer du att utveckla i Sitevision, ha kundkontakt och även vägleda och stötta övriga i teamet.

Vi tror att du har...

... minst 4 års erfarenhet av webbutveckling i Sitevision

... erfarenhet av moderna Javascript-ramverk så som; React, Vue samt goda kunskaper inom HTML och CSS.

... tidigare konsulterfarenhet och vana av kundkontakt

... goda kunskaper i svenska och engelska i tal & skrift


Extra meriterande om du...

... har erfarenhet av tillgänglighetsanpassning i WCAG.

... är certifierad i CSWD (Certified Sitevision Website Developer) och/eller CSSD (Certified Sitevision Solution Developer)

🙌🏽 Vad vi erbjuder

Att vi trivs tillsammans som Websteppare är otroligt viktigt och i vår senaste medarbetarundersökning från 2023 angav 97% av Webstepparna att de är nöjda eller mycket nöjda med oss som sin arbetsgivare. Anledningen till att många börjar hos oss är bland annat: 

Kompetensutveckling - Vi anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Gojko Adzic och Pat Kua

Sociala aktiviteter - Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter som AW’s, träningslopp och åker på en konferensresa tillsammans varje år!


📍Ort: Stockholm, Uppsala eller remote

 

  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Frågor?
  Har du frågor om tjänsten så kontakta rekryteringsansvarig, Petra, på 070 288 11 67 eller petra.magnusson@webstep.se

  Ansök nu!

  Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


  Photo by José Ramos on Unsplash
  Har du frågor om tjänsten? Kontakta petra magnusson

  Som Websteppare får du