Javautvecklare

Uppsala

Vill du tillhöra ett familjärt bolag och att din kompetensutveckling ska vara i fokus? Bli en del av vårt team Webstep Uppsala!

Kort om Webstep Uppsala📍

Från vårt hemtrevliga kontor mitt i centrala Uppsala, så arbetar vi med uppdrag inom bland annat life science, e-handel, fintech och myndigheter till underhållningsbranschen. När vi hittar uppdrag är fokus att de ska kännas rätt för dig, du är med och påverkar hur din vardag ska se ut!


Kompetensutveckling 🎯

Utöver trivsel så satsar vi helhjärtat på din kompetensutveckling. Vi anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Gojko Adzic och Pat Kua


Lönemodell 
🏆 

En ovanlig modell i regionen. Du får en fast del av ditt timpris. Majoriteten går direkt till dig! Den ger dig stor flexibilitet och trygghet. Du kan välja själv hur mycket du vill lägga på t.ex. leasingbil, pension, dator osv. Allt för att du ska ha ett erbjudande som passar dig så bra som möjligt!


Att du som Websteppare trivs hos oss är viktigt.
I Websteps senaste medarbetarundersökning från 2022 visade det sig att hela 97 % av Webstepparna är nöjda med sin arbetsgivare! Här kommer ytterligare ett axplock av hur kollegorna i Uppsala svarade i vår senaste medarbetarundersökning:

Jag har en bra balans mellan arbete och fritid i min anställning hos Webstep: 93%

Min närmaste chef tar hänsyn till mina intressen gällande kund och uppdrag: 100%


Vem är du? 👩🏽‍💻 

Hos oss så värderar vi dina personliga egenskaper! Vi ser gärna att du drivs av din egna personliga utveckling samt att dela med dig av din kunskap. Du är van vid ett agilt teambaserat arbetssätt och kan även arbeta självständigt och kundnära. Vi ser gärna att du har:

... minst 5 års dokumenterad arbetserfarenhet inom Java
... arbetat med moderna ramverk
... arbetserfarenhet av Cloud-teknologier, Microservices och CI/CD
... god svenska i tal och skrift


Frågor?

Har du fler frågor om tjänsten så kontakta Rebecka Jarnroth, Talent Acquisition Specialist, på rebecka.jarnroth@webstep.se eller 070 515 35 17.

Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta rebecka jarnroth

Lär känna oss lite mer