Android-utvecklare

Malmö

Är du en fena på Android-utveckling som vill arbeta med tech & IT-passionerade människor? Då är det dig vi söker!

Kort om Webstep Malmö📍

Vi är ett härligt gäng om ca 20 kollegor med kompetens inom apputveckling, backend, frontend, fullstack och cloud. Vi arbetar både ute hos kund, hemifrån och från vårt kontor på Skomakaregatan i centrala Malmö. Hit har alla nyckel och vi utmanar gärna varandra på en runda pingis eller PS5. Vi har ett brett nätverk av kunder inom allt från bank och finans till e-commerce och medtech. Det viktigaste för oss är att de har intressanta tekniker i sin stack!

När vi söker uppdrag, är fokus att det ska kännas rätt för dig. För oss är det självklart att du är med i valet av uppdrag och påverkar hur just din vardag ska se ut!

 

👩🏽‍💻 Rollbeskrivning

Att vara konsult på Webstep innebär att du hjälper våra kunder i deras utvecklingsprojekt och dagliga utmaningar. När vi hittar uppdrag ligger vårt fokus på att det ska kännas rätt för dig. Därför är det givet för oss att du som konsult har stort inflytande i valet av vilken kund du ska arbeta hos.

Du kommer att arbeta med apputveckling inom Android och troligen programmera i Kotlin (kanske Java emellanåt). Vi har både uppdrag där du är ute på egen hand hos kunden för att hjälpa dem i deras utmaningar, och uppdrag där du ingår i websteps-team hos våra kunder i leverans av helhetslösningar.

 

🙌🏽 Vad vi erbjuder

Att vi trivs och har roligt tillsammans är otroligt viktigt för oss, och i vår senaste medarbetarundersökning från 2023 angav 97% av Webstepparna att de är nöjda med Webstep som arbetsgivare. Som särskilt uppskattat lyfter de bland annat:

 • Kompetensutveckling - Vi brinner för kompetensutveckling och som konsult hos oss är du en del av ett nyfiket team som är passionerade över att ständigt lära sig mer. Vi har avsatt pengar för din personliga kompetensutveckling, samtidigt som vi kontinuerligt anordnar aktiviteter där vi både delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån. Under de senaste åren har vi haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Kyle Simpson, Gojko Adzic och Pat Kua.

 • Familjär kultur och gemenskap - Vi tycker om att umgås med varandra och ses gärna på after works, luncher och kompetenskvällar. Självklart tycker vi om att fika, men vi tar lika gärna en padelmatch eller löprunda tillsammans! Varje år åker vi, tillsammans med kollegor från våra andra kontor, på en konferensresa till en stad i Europa. Vi tror på att möjliggöra nätverkande mellan oss som kollegor för att hålla dialoger och passion för IT- och tech levande.

 • Spännande uppdrag - Du tillsammans med din närmaste ledare och vårt säljteam kommer att finna det uppdrag som passar dig bäst och som just du vill jobba med!

  

👀 Vi tror att du..

 • Har minst 4 års erfarenhet av Android/ app-utveckling och erfarenhet av programmering i Java & kotlin
 • Har goda kunskap i arkitekturer som MVVM, MVP eller MVI
 • Kan skriva unittester med JUnit
 • Besitter god svenska i tal och skrift
 • Tycker om att skapa nya kontakter
 • Hänger med i techvärlden och gillar att lära dig nya saker
 • Vill dela med dig av din kunskap till andra

Vi ser gärna att du har kunskap om..

 • Jetpack Compose
 • Coroutines
 • RxJava
 • Dependency injection ramverk som Hilt, Dagger eller Koin

 

 Vi ser fram emot din ansökan!
Frågor?

Har du fler frågor om tjänsten? Kontakta rekryteringsansvarig, Jacqueline på Jacqueline.michie@webstep.se eller 070 288 10 67.


 

 

Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta jacqueline michie

Som Websteppare får du