Dubbel glädje på Webstep: Två Sitevision MVPs 2023

Christofer Larsén

Marknadsförare

Webstep är stolt över att meddela att två av våra egna, Mathias Wrang och Erik Sylwan, har blivit tilldelade den prestigefyllda titeln "Most Valuable Professional" (MVP) av Sitevision för 2023.

Sitevision MVP är inte vilken utmärkelse som helst. Den går till de som visar på exceptionell skicklighet, engagemang och som verkligen brinner för Sitevision-communityt. Och i år, i en tradition som sträcker sig över fyra år, var konkurrensen stenhård. Bara 13 personer fick äran att kalla sig MVP. Och två av dem? Jo, våra egna Mathias och Erik!

 

Möt våra MVPs: Mathias och Erik

Mathias Wrang, som nu har blivit tilldelad MVP-priset för tredje året i rad, har över femton års erfarenhet av att arbeta med Sitevision. Som tekniskt ansvarig för Sitevision på Webstep hjälper han kunder att utnyttja plattformens fulla potential. Mathias reflekterar över sin tredje MVP-titel: "Jag är väldigt hedrad och det ger mig ännu större motivation att fortsätta lära mig mer och dela med mig av mina kunskaper."


Erik Sylwan, med sin bakgrund som utvecklare och projektledare, har en passion för att skapa lösningar som gör verklig skillnad för kunderna. Hans arbete med att föra samman teknik och affärsbehov har gett mätbara resultat för många organisationer. Om utmärkelsen säger Erik: "Det är en ära. Det bekräftar att det jag gör betyder något, och det driver mig bara framåt."

 

Som Sitevision Guldpartner har Webstep alltid strävat efter att ligga i framkant inom Sitevision. Och med Erik och Mathias vid rodret känner vi oss mer inspirerade än någonsin. Ett rungande grattis till er båda – ni är guld värda!

Fler nyheter du inte får missa