Hon blir regionansvarig för Webstep i Stockholm

Susanna Hoff

Regionsansvarig Stockholm

Susanna Hoff utses som regionsansvarig i Stockholm på Webstep AB, en förflyttning och viktig del i bolagets tillväxtstrategi med ökat fokus på omfattande leveranser.

Stockholmskontoret, liksom Webstep i helhet, har under senaste åren vuxit i två riktningar: antalet anställda och åtaganden av mer omfattande kunduppdrag, så kallade “solutions-affärer”.

Susanna började sin anställning hos Webstep mitt i denna expansiva fas som konsultchef i Websteps Analytics-team. Hon har med sin långa erfarenhet av försäljning och strategiskt arbete inom IT-branschen under kort tid i Websteps regi lyckats driva igenom flertalet framgångsrika projekt.

 

Nu tar hon klivet upp som regionsansvarig och ansvarar för delar av det operativa arbetet i Stockholmsregionen samt utveckling av försäljningsarbetet.

Jag är otroligt glad över att få möjligheten att axla ansvaret som regionsansvarig i Stockholm, en region som jag ser har nästintill oändliga möjligheter för utveckling, säger Susanna Hoff, Regionsansvarig i Stockholm.

Strategisk utveckling med ännu större fokus på solutions-affärer

Den nya rollen innebär ett nära och fördjupat samarbete med VD Jakob Cardell som tidigare åtagit sig vissa ansvarsområden som fallit under just rollen som regionsansvarig för Stockholm.


Att Susanna börjar som regionsansvarig i Stockholm är helt enligt vår plan. Det innebär att vi tar nästa steg och är en helt naturlig förflyttning nu när Stockholmskontoret växer. Jag och Susanna har känt varandra och har arbetat tillsammans sedan en lång tid tillbaka. Beslutet var därför ett lätt val eftersom jag har sett vilken djup kunskap och kompetens hon besitter under alla dessa år, säger Jakob Cardell, VD på Webstep AB.


“Som regionsansvarig i Stockholm kan jag lägga ännu mer fokus på solutions-affärer eftersom dessa involverar hela regionen och flera olika affärsområden. Utvecklingen att gå mot fler solutions-affärer är även något som uppskattas bland våra konsulter. Det skapar ett utvecklande kunskapslyft, man känner att man bidrar till kundens framtid på ett helt annat plan”, avslutar Susanna Hoff, Regionsansvarig i Stockholm.

Fler nyheter du inte får missa