Mathias Wrang blir Sitevision MVP (igen)

Sitevision

Agni Cedene

Affärsområdesansvarig Sitevision

Tekniskt ansvarig för Sitevision på Webstep tilldelas Sitevision Most Valued Professional (MVP) för andra året i rad.

Varje år utser Sitevision individer som “har mycket god kunskap om Sitevisions plattform, som på ett unikt sätt engagerar sig i kundernas projekt och som bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential” (citat från Sitevisions hemsida).

När det kommer till att skapa värde briljerar verkligen Mathias Wrang. Och det får han hela tiden kvitton på, nu senast genom att bli tilldelad Sitevision MVP 2022.


Det är en ära att få tilldelas Sitevision MVP ännu en gång och något jag absolut kommer att fira, säger Mathias Wrang, Tekniskt ansvarig för Sitevision på Webstep.

Mathias har under 2022 visat på stora kreativa förmågor inom flertalet större externwebb- och intranätprojekt. Några exempel på det är Upplands-Bro kommuns hemsida med sin höga tillgänglighetsanpassning och intranätet Hello Prevas, där han bland annat uppfunnit en unik sökfunktion.


Vi är oerhört imponerade över Mathias prestation. Att han nu tilldelas MVP igen är bara ett bevis på hans djupa kompetens som vi ser dagligen i hans arbete hos våra kunder, säger Jakob Cardell, VD på Webstep AB.

 

Sitevision Sitevision Most Valuable Professional (MVP) – en liten grupp med unik kompetens

Mathias var en av 12 personer som utsetts till MVP 2022. Historiskt sett är det totalt 21 individer som fått utmärkelsen som MVP av Sitevision om man även inkluderar årets utmärkelser. Gemensamt för dessa individer är deras unika kunskap, men också deras brinnande engagemang som hela tiden flyttar gränserna framåt för Sveriges mest omtyckta CMS.

 

Jag har arbetat med Sitevision i snart sexton år. Trots det ser jag hela tiden nya möjligheter för utveckling, dels när det gäller mitt eget arbete, men också när det gäller plattformen i sig och vad som faktiskt är möjligt att göra med och runt Sitevision som produkt. Som MVP 2022 fortsätter jag nu det arbetet med ännu mer energi. Tack för fortsatt förtroende!, avslutar Mathias Wrang, Tekniskt ansvarig för Sitevision på Webstep.

Fler nyheter du inte får missa