Webstep glänser i Sitevision Awards 2023 med två finalister

Christofer Larsén

Marknadsförare

Det pirrar av förväntan hos oss på Webstep. Två av våra kunder, Upplands Bro och Lekebergs kommun, har tagit sig till final i Sitevision Awards 2023. Ett tydligt tecken på att vi tillsammans har skapat något utöver det vanliga.

Sitevision Awards är en del av Sitevisiondagarna där framstående digitala lösningar belönas inom tre kategorier. I år har Websteps kunder, Upplands Bro och Lekebergs kommun, blivit nominerade som finalister inom kategorierna “Bästa samhällsinformerande webbplats” respektive “Bästa intranät”.


Låt oss ta en närmare titt på dessa framstående projekt.

 

Upplands Bro – Bästa samhällsinformerande webbplats

När Upplands Bro kommun ville skapa en digital invånarservice i framkant, var vi där för att förverkliga den visionen. Inspirerade av e-handeln formade vi den nya invånarsajten, en webbplats som verkligen förstår varje individs behov.

 

Webbplatsen är anpassad efter besökaren, vare sig de är företagare, nyinflyttade eller pensionärer med målsättningen att bli den primära kommunikationskanalen mellan kommunen och invånarna. Och vet ni vad? upplands-bro.se sköt från 153:e plats upp till en imponerande 14:e plats bland Sveriges kommunwebbar i Webperf redan efter lansering, allt tack vare vårt unika testverktyg.

 

Upplands bro

Lekebergs Kommun – Bästa intranät

Lekebergs kommun ville förnya sitt intranät, som tidigare känts otillgängligt och texttungt. Med Webstep vid sin sida skapade vi en plattform som verkligen andas Lekeberg. Medarbetarna möts nu av varma, personliga hälsningar och en "Visste du att"-del som belyser kommunens pärlor. Det nya intranätet är inte bara intuitivt och lättanvänt, utan det förstärker också stoltheten och samhörigheten bland medarbetarna.

 

Lekebergs kommun

 

Ett stort tack till Upplands Bro och Lekebergs kommun för ett fantastiskt samarbete. Vi ser med spänning fram emot Sitevisiondagarna och hejar på er båda! Passa på att uppleva dessa framstående digitala lösningar live på Sitevisiondagarna.

Fler nyheter du inte får missa