Webstep Umeå firar ett år

Niklas Abrahamsson

Regionansvarig

Från etablering till tillväxt: Vi reflekterar över Webstep Umeås första år i en dynamisk IT-region.

För bara ett år sedan slog vi upp portarna till vårt Umeåkontor, och sedan dess har vi inte sett tillbaka. Varför Umeå? Jo, för att det är Umeå! Vår expansion till Umeå var ett strategiskt drag, drivet av regionens dynamiska IT-kultur och ett växande behov av Websteps unika kompetenser. Umeå är inte bara en plats på kartan för oss; det är en region full av möjligheter.

Jakob Cardell, VD för Webstep, förklarar:

Att etablera oss i Umeå var ett naturligt steg i vår tillväxtstrategi. Vi såg en efterfrågan och många tecken som pekade hit, vilket gjorde beslutet att expandera till Umeå självklart.

En snabbtitt i backspegeln

Trots ett utmanande 2023 för många branscher har Webstep Umeå vuxit stadigt med nya kunder och kollegor som anslutit sig till vårt team. Denna positiva trend har fortsatt och lett till att vi redan har flyttat till större lokaler.

Jag reflekterar tillbaka över det gångna året med stolthet. Att ta rollen som regionansvarig och arbeta nära den lokala marknaden med mitt team har varit otroligt givande, säger Niklas Abrahamsson, Regionsansvarig för Webstep Umeå.

Nya lokaler där vi växer tillsammans

I höstas flyttade vi in i våra nya lokaler, strategiskt placerade i stadens hjärta, med perfekta förutsättningar för kompetensutveckling och samarbete. Våra nya lokaler på Västra Norrlandsgatan 11D är inte bara rymliga och välutrustade, utan också designade för att möta alla våra medarbetares behov och ge utrymme för fler att ansluta sig till vårt Umeåteam.

placeholder


Med medarbetare som redan besitter expertis inom olika områden, fortsätter vi att sätta kompetensutveckling i fokus, något som är en central del av vår kultur i Umeå.

 

Bli en del av vår framtid

Är kompetensutveckling och roligare uppdrag viktigt för dig också? Webstep Umeå letar ständigt efter nya talanger som vill vara med på vår spännande resa. Kolla in våra lediga tjänster på Websteps nordligaste kontor och bli en del av vårt växande team!

Fler nyheter du inte får missa