Webstep Silverpartner för SiteVision

Mathias Wrang

Team Lead Sitevision

Webstep är sedan några år tillbaka officiell partner för SiteVision och enligt partnerprogrammet placeras Webstep nu som silverpartner. Vår ambition är att fortsätta utveckla vårt partnerskap med SiteVision vilket gynnar båda organisationerna på flertalet områden. Inom Webstep har vi en gedigen kompetens i systemutveckling, integration och olika CMS-plattformar. Detta skapar ett bra komplement till de utmaningar och lösningar som ibland krävs vid projekten.

 

– Vi är oerhört stolta över vårt partnerskap med SiteVision, och extra kul att vårt partnerskap tagit nya höjder som Silverpartner! Vi har ett flertal riktigt vassa kollegor certifierade som både SiteVision Website developer(CSWD) och SiteVision Solution developer(CSSD) vilket i kombination med våra andra kompetensområden och partnerbolag gör oss till en komplett leverantör, säger Jakob Cardell, VD Webstep Sverige.


SiteVision

SiteVision är en av de ledande enterprise CMS-plattformarna. SiteVision har ett tydligt och stort fotfäste inom offentlig sektor men även i privat sektor. En av SiteVisions framgångar till dess stora spridning är deras användarvänlighet, av såväl användare och besökare. Sitevisions plattform tillgängliggör även användarvänliga intranät.

– Det är otroligt roligt att Webstep blivit silverpartner till SiteVision. Vi har ett nära samarbete och flera gemensamma kunder som vi ser fram emot att fortsätta leverera riktigt bra lösningar till, säger Erik Stenman, försäljningschef på SiteVision.

 

Vill du höra mer om SiteVison och om de skulle kunna vara något för din organisation?

 

Hör av dig till David Wallin eller Mathias Wrang.

Fler nyheter du inte får missa