AI & Analytics

Vill du se konkreta resultat med AI? Webstep är din partner för avancerade AI-lösningar. Vi har samarbetat med ledande företag för att implementera lönsamma AI-strategier. Med våra experter vid din sida börjar du din AI-resa på bästa sätt: djupa insikter för dina unika utmaningar och erfarenhet du tryggt kan luta dig mot. Navigera framtiden med AI – boka en AI-demo för ditt företag!

Navigera framtiden med AI.

Vad handlar AI och maskininlärning om?

Artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) handlar om att automatisera definierade uppgifter, som exempelvis att analysera ett stort antal bilder eller göra enkla förutsägelser för system som inte är programmerade.

 

Våra omfattande tjänster inom AI & Analytics:

 

  • Bildanalys / Computer Vision
  • Chatbots och NLP
  • Generativ AI
  • Prediktiv Analys
  • AI inom produktion och tillverkning
  • Rekommendationssystem
  • Dataanalys och visualisering

 

Vad krävs för att nå framgång?

Ett framgångsrikt AI-projekt kräver god hantering av data. Frågor vi behöver ha svar på är: Vilken data har vi, vilka är silobaserade och hur centraliserar vi dem? Det kan bli dyrt att behöva göra upprepade försök för att lyckas med ny teknik. Just därför ger våra erfarenheter och kunskaper inom AI och ML en unik styrka för dig som kund.


Vad kan vi hjälpa dig med?

Här på Webstep har vi lång erfarenhet av avancerade tekniska lösningar inom bland annat artificiell intelligens och maskininlärning. Vi har över 30 Data Science- och Data engineers-konsulter som tillsammans med våra systemutvecklare skapar lösningar och sätter dem i produktion. Dessutom har vi individuella expertkonsulter som kan stärka upp ditt team med sin kompetens. Välj det som passar dig bäst.

 

Vi finns med hela vägen i din AI-resa

Oavsett om ni befinner er i planeringsfasen, eller halvvägs i ett befintligt AI-projekt kan vi erbjuda flexibla leveransmodeller för dig som kund. Kontakta oss gärna för AI-konsultation, så berättar vi mer om våra end-to-end-lösningar inom AI.

Kontakta oss idag, utveckla morgondagen.

Kontaktperson

Susanna Hoff

Regionansvarig Stockholm

Aktiviteter, föreläsningar & workshops

Förutom sköna och duktiga kollegor får du...