AI & Analytics

Webstep har en gedigen erfarenhet av att arbeta med ny teknologi och har väl utvecklade tekniska partnerskap som sätter oss i utvecklingens framkant. Vi har en samlad kompetensbredd som täcker stora delar av det tekniska landskapet som artificiell intelligens och maskininlärning omfattar. Tillsammans har vi bland annat tagit fram unika end-to-end lösningar som satts i produktion hos världsledande företag inom bil- och tillverkningsindustrin.

Dessutom har vi individuella expertkonsulter som kan stärka upp ditt team med sin kompetens. Välj det som passar dig bäst.

Framtidssäkra med morgondagens AI-lösningar.

Vad är fördelen med AI-drivna produkter?

Dina digitala produkter och tjänster lyfts med AI. Genom varje interaktion blir de skarpare och mer värdefulla. Det är magin med AI. Men för att komma dit behövs en existerande digital plattform och långsiktig produktutveckling. Det är här våra expertteam kommer in i bilden och guidar dig hela vägen.


Vad krävs för att nå framgång?

Ett framgångsrikt AI-projekt kräver god hantering av data. Frågor vi behöver ha svar på är: Vilken data har vi, vilka är silobaserade och hur centraliserar vi dem? Det kan bli dyrt att behöva göra upprepade försök för att lyckas med ny teknik. Just därför ger våra erfarenheter och kunskaper inom AI och ML en unik styrka för dig som kund.


Vad kan vi hjälpa dig med?

Här på Webstep har vi lång erfarenhet av avancerade tekniska lösningar inom bland annat artificiell intelligens och maskininlärning. Vi har över 30 Data Science- och Data engineers-konsulter som tillsammans med våra systemutvecklare skapar lösningar och sätter dem i produktion. Dessutom har vi individuella expertkonsulter som kan stärka upp ditt team med sin kompetens. Välj det som passar dig bäst.

 

Vi finns med hela vägen i din AI-resa

Oavsett om ni befinner er i planeringsfasen, eller halvvägs i ett befintligt AI-projekt kan vi erbjuda flexibla leveransmodeller för dig som kund. Kontakta oss gärna för AI-konsultation, så berättar vi mer om våra end-to-end-lösningar inom AI.

Kontakta oss idag, utveckla morgondagen.

Kontaktperson

Susanna Hoff

Regionansvarig Stockholm

Aktiviteter, föreläsningar & workshops

Förutom sköna och duktiga kollegor får du...