Webstep Uppsala

På Webstep i Uppsala hjälper vi våra kunder med allt från systemutveckling i Java och .Net, till frontend-utveckling och data science. Visste du att vi även har ett team Sitevision-experter som skapar nästa generations webblösningar? Kom och se själv.

Är du vår nästa IT-konsult i Uppsala?

Välkommen in till oss, hoppas att du gillar biljard? Vårt kontor ligger centralt i Uppsala på Dragarbrunnsgatan 45. Här möts du av en modern kontorsmiljö som gör det enkelt att både arbeta ostört, eller i team med avslappnade ytor för att hänga och, you guessed it – spela biljard. 


Webstep i Uppsala – bli en del av ett sammansvetsat team

Hur är det att jobba hos oss? Vi får ofta höra att våra IT-konsulter i Uppsala gillar att vistas på kontoret, oavsett om man är ute på uppdrag eller inte. Och det tycker vi är hur kul som helst.

Det beror på vår familjära miljö och atmosfär. Det beror på att vi har kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Men det har också att göra med att vi möter utmaningar tillsammans; man både tar emot och ger stöd samtidigt som kunskapsdelning sker på kors och tvärs i samtliga team. Är en utvecklande arbetsmiljö viktigt för dig också?


Vi vill sätta Uppsala på tech-kartan 

Något som utmärker Webstep i Uppsala och närliggande områden är vår kompetensutveckling. Vi må vara tekniskt kunniga, men vi tycker att den kunskapen också ska delas. Därför arrangerar vi olika former av lokala kompetensaktiviteter, både externt och internt. Några highlights är publika forum i Uppsala och världsledande gästtalare inom Tech som inspirerar våra konsulter. Superstjärnor som Kyle Simpson och Venkat Subramaniam är några gäster vi har haft äran att ha på besök.

Vi ses på vårt nästa kompetensevent!

Marcus Stamström

FRONTEND TEAM LEAD UPPSALA, Uppsala

Vad jag gillar just med Webstep är att vi har en bra sammanhållning, speciellt på kontoret. Det känns att man är en del av konsultbolaget också, och inte bara sitter med uppdraget. Kompetensutvecklingen är också väldigt bra, vilket annars lätt glöms bort på just konsultbolag.

Se vad våra Uppsala-team går för

Våra fantastiska medarbetare i Uppsala tar klivet in i morgondagen och skapar framtidens lösningar. De gör allt från att skapa geniala integrationer för svenska kommuners hemsidor till att utveckla avancerade helhetslösningar inom AI för de stora namnen i bilindustrin - och allt däremellan. Vill du veta mer om vad vi kan, vad vi gör och framför allt, vad vi brinner för? Dyk ner i våra kundcase.

Kontakta oss i Uppsala

Kontaktpersoner

Eje Thorarinsson

Systemutveckling Uppsala