Webstep Umeå

Välkommen till Webstep i Umeå, vårt nordligaste kontor på Västra Norrlandsgatan 11D! Här samarbetar våra IT-konsulter i Umeå med några av regionens största organisationer, och hjälper till med allt från systemutveckling till data science.

Teknikboost med våra IT-konsulter i Umeå.

Hej Umeå! Vi på Webstep är stolta över att vara en del av din blomstrande tech-scen. Genom att arrangera kompetenshöjande aktiviteter, vill vi bidra till kunskapsspridning och utveckling i hela regionen. Vårt mål? Att våra IT-konsulter i Umeå ska ge en extra skjuts till den redan imponerande digitaliseringstakten med vårt breda utbud av IT-tjänster. Så häng med oss på denna teknikresa!

 

Din tech-karriär tar fart med Webstep i Umeå!

Vårt kontor i Umeå, grundat 2023, är inte bara ett kontor – det är en vision om framtidens IT. Beläget mitt i stadens hjärta med utsikt över Rådhustorget, erbjuder vi mer än bara en arbetsplats. Här får du chansen att växa med oss, dra nytta av vår attraktiva lönemodell, flexibilitet för hybridarbete och generösa kompetensutvecklingsmöjligheter. Även om vi är nya här, har vi redan satt vår prägel som en eftertraktad arbetsgivare inom IT-sektorn. Låt din IT-karriär lyfta till nya höjder – börja din resa med Webstep i Umeå idag!

Niklas Abrahamsson

Regionansvarig och frontendutvecklare, Umeå

Utveckling är som andas för mig, det är en del av vem jag är. Men det är också fantastiskt att kunna dela med sig av det man vet. På Webstep får jag chansen att suga åt mig ny kunskap genom event och utbildningar som Reactathon, men också stöd när jag vill dela med mig genom att hålla MeetUps med olika teman. Det är verkligen berikande!

Kika in bakom kulisserna på vårt Umeå-gäng

Vårt gäng här i Umeå är inte bara fantastiska, de är framtidens formgivare. De hoppar rakt in i morgondagens utmaningar, från att knåpa ihop smarta integrationer för svenska kommuners webbplatser till att mejsla fram spjutspetslösningar inom AI. Nyfiken på vad vi egentligen pysslar med och vad som får våra hjärtan att klappa lite extra? Djupdyk i våra kundcase!

Kontakta oss i Umeå

Kontaktpersoner

Niklas Abrahamsson

Systemutveckling Umeå