Webstep Stockholm

Här började allt. 2013 grundades vårt Stockholmskontor och banade vägen för Webstep Sverige. En resa kännetecknad av innovation och kompetens som definierar vilka vi är och våra tjänster. Kom och utveckla morgondagen med oss!

Säg hej till våra IT-konsulter i Stockholm.

Vi är över 60 IT-konsulter på Webstep i Stockholm som hjälper våra kunder med hela vårt utbud av IT-tjänster och helhetslösningar. På Webstep i Stockholm finns våra expertteam inom:


  • Sitevision
  • Java
  • Analytics
  • .Net
  • IT-management

De är riktigt vassa på machine learning/data science, frontend, backend och fullstackutveckling inom både Java och .Net-världarna, samt Sitevision. Du hittar ofta våra erfarna medarbetare i olika management-roller som scrum master, produktägare och testledare. Vilka utmaningar behöver du hjälp med?


Utvecklas med oss

Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling. Därför arrangerar vi olika kompetensaktiviteter varje månad, både internt och externt. Som exempel arrangerar Webstep Stockholm ofta online eller hybridaktiviteter för samtliga kontor i Sverige. Dessutom har vi kompetenshelger där vi åker iväg tillsammans och får en “spjutspetsföreläsning”/workshop av inhyrda experter. 

Självklart gillar vi även att hänga tillsammans på AW:s, konferenser, företagsresor, aktiviteter, middagar och besök på olika tech-event.

 

Du kommer väl på besök?

Spara på benen och ta hissen. Vi sitter 5 våningar upp på Kungsgatan med utsikt över Hötorget och Stockholms blåa juvel, Konserthuset. När du kommer till oss möts du av en öppen och inbjudande inredning, och det är något du känner av i stämningen också bland oss som jobbar här. Det sitter i väggarna, fast på ett positivt sätt.

Välkommen upp för fika, lunch eller varför inte AW á la Webstep?

Sammy Ahmed

Machine Learning Engineer , Stockholm

Att vara konsult på Webstep är lite som att frilansa, fast med ett större supportsystem som gör att man utvecklas hela tiden. Det är fortfarande jag i förarsätet, men så får man en enorm kunskapsboost och kan diskutera med andra. Kunskap och socialt utbyte i ett.

Se vad våra Stockholm-team går för

Våra fantastiska medarbetare i Stockholm tar klivet in i morgondagen och skapar framtidens lösningar. De gör allt från att skapa geniala integrationer för svenska kommuners hemsidor till att utveckla avancerade helhetslösningar inom AI för de stora namnen i bilindustrin - och allt däremellan. Vill du veta mer om vad vi kan, vad vi gör och framför allt, vad vi brinner för? Dyk ner i våra kundcase.

Kontakta oss i Stockholm

Kontaktpersoner

Tom Bogren Ruthberg

Systemutveckling Stockholm

Reynir Hübner

Systemutveckling Stockholm

Susanna Hoff

Regionansvarig Stockholm

Agni Cedene

Affärsområdesansvarig Sitevision Stockholm

Viktor Rådh

Säljare Stockholm