Webstep Malmö

Våra närmare 20 IT-konsulter i Malmö är våra lokala tech-superhjältar. Med kompetens inom .NET, Java, Frontend, design, Android/IOS, DevOps, arkitektlösningar hjälper de bland annat några av de större techbolagen i området.

Våra IT-konsulter i Malmö är lite “udda”.

Tycker du att work-life-balance och flexibilitet är viktigt? Det gör vi också. Och det gör att IT-konsulter i Malmö är lite annorlunda. På Webstep i Malmö väljer våra medarbetare uppdragen själva och bestämmer inriktningen på sin kompetensutveckling. Dessutom har de en lönemodell med generösa förmåner som skiljer sig från traditionella modeller i regionen. Vill du bli en del av vårt “udda” team?


Webstep i Malmö – kompetens-boost i hela regionen

Liksom resten av Webstep är kompetensutveckling en del av vårt DNA på Webstep i Malmö. Vi kombinerar individuell och gemensam kompetensutveckling. Webinars, hackathons, workshops och kompetenskvällar är ett axplock av den kunskaps-boost som vi ger våra IT-konsulter i Malmö. Visste du att vi startade konceptet “Kompetensbio” som nu är känt i hela regionen? Nu har även andra företag hakat på den trenden.

Vi gillar att träffa varandra och umgås. Därför har vi flera sociala aktiviteter så som gemensamma luncher, Fika, Freaky Fridays, sommarfest, julfest och en konferensresa varje år.

Välkommen till Webstep i Malmö!

Dan Strandberg

Frontendutvecklare, Malmö

Jag får jobba med likasinnade som gillar teknik och brinner för kompetensutveckling, precis som jag. Det känns bra att man har mycket att säga till om i teamet, det märks att man värdesätts. Sen gillar jag också våra kompetenskvällar, där jag får höra vad andra har lärt sig.

Se vad våra Malmö-team går för

Våra fantastiska medarbetare i Malmö tar klivet in i morgondagen och skapar framtidens lösningar. De gör allt från att skapa geniala integrationer för svenska kommuners hemsidor till att utveckla avancerade helhetslösningar inom AI för de stora namnen i bilindustrin - och allt däremellan. Vill du veta mer om vad vi kan, vad vi gör och framför allt, vad vi brinner för? Dyk ner i våra kundcase.

Kontakta oss i Malmö

Kontaktpersoner

Khodor Daya

Systemutveckling Malmö