Sitevision

Vårt Sitevision-team finns i Stockholm och Uppsala och består av kreativa kollegor i olika åldrar. Teamen är bland annat certifierade som Sitevision Website developer och Sitevision Solution developer. Vi gillar att tänka på tillgängligheten och funktionaliteten för användaren. Tycker du också det är viktigt?

Ta det lugnt. Vi sköter hela webbprojektet.

Dags att ta webben eller intranätet till en ny nivå? Det är lättare än du kanske tror.

Sitevision är ett enkelt och snabbt CMS-verktyg med massor av möjligheter. Som guldpartner har vi ett nära samarbete med Sitevision och är certifierade som både Sitevision Website developers (CSWD) och Sitevision Solution developers (CSSD). Det betyder att vi kan hjälpa dig med hela ditt webbprojekt. I kombination med våra andra kompetensområden och partners gör det oss till en komplett leverantör.


All kompetens samlat på ett ställe

Vi tar hand om allt från analys och förstudier till webbutveckling, inklusive utveckling av appar och system. Givetvis ingår också rådgivning, exempelvis för dig som har en webbplats med högre krav på säkerhet. Dessutom erbjuder vi dig våra uppskattade utbildningar och seminarier.


Prisbelönta Sitevision-lösningar

Under de årliga Sitevisiondagarna delas pris ut till organisationer som skapat webbplatser och intranät utöver det vanliga. Med hjälp av vår expertis har Pensionsmyndigheten, Centerpartiet och SBAB tagit hem priset.


Kontakta oss idag, utveckla morgondagen.

Kontaktpersoner

Ludwig Falkman

Affärskoordinator Stockholm

Agni Cedene

Affärsområdesansvarig Sitevision

Aktiviteter, föreläsningar & workshops

Förutom sköna och duktiga kollegor får du...