IT-management

Ett bra ledarskap är bland det viktigaste som finns för att frigöra teamets verkliga potential, eller hur?


Vi erbjuder dig kompetenta och innovativa kollegor inom förvaltningsledning, produktledning, testledning och agil coachning/teamledning. Gemensamt är vårt genuina intresse för människor. Vi har flera års erfarenhet av IT-ledarskap, bland annat från branscher som bank/finans, fintech, offentlig sektor, media och handel.

IT management leder utvecklingen framåt.

Vi har med våra samlade erfarenheter och kunskaper en god tillit till vad vi förhåller oss till som ledare. Samtidigt som vi anpassar oss enligt vedertagen agil metodik och varje specifik utmaning. Vi hjälper ofta våra kunder med att skapa bästa möjliga balans mellan verksamhetens prioriterade behov och effektivitet i teamets arbete. Ledarskap är ingen titel, men vi verkar oftast inom nedan områden.


Vad vi erbjuder

  • Projektledning
  • Agil coach
  • Scrum Master
  • Produktägare
  • Testledare

Exempel på uppdrag vi utför:

I egenskap av Scrum Master för två team och Agil coach för sex internationella team, jobbar vår kollega på ett stort internationellt telecombolag med en produkt för hantering och utveckling av tester för radioprodukter i en mycket tekniskt avancerad miljö.


Vi involverar er i vår kompetensutveckling

För oss på Webstep finns kompetensutveckling som en del av vårt DNA. Och du som kund får gärna vara med på den resan. Se vår aktivitetskalender, nyheter och blogginlägg för vad ni kan delta i. Kontakta oss gärna också om ni vill ha ett kunskapsutbyte i ett forum enkom för er som kund.


Kontakta oss idag, utveckla morgondagen.

Kontaktperson

Reynir Hubner

Team Lead IT Management Stockholm

Aktiviteter, föreläsningar & workshops

Förutom sköna och duktiga kollegor får du...