Analytics

Webstep har en gedigen erfarenhet av att arbeta med ny teknologi och har väl utvecklade tekniska partnerskap som sätter oss i utvecklingens framkant. Vi har en samlad kompetensbredd som täcker stora delar av det tekniska landskapet som artificiell intelligens och maskininlärning omfattar. Tillsammans har vi genomfört ett flertal projekt. Många till Proof of Concept och andra hela vägen till pilot och produktion.

Dessutom har vi individuella expertkonsulter som kan stärka upp ditt team med sin kompetens. Välj det som passar dig bäst.

Vi utvecklar morgondagen.

Vad handlar AI och maskininlärning om?

Artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) handlar om att automatisera definierade uppgifter, som exempelvis att analysera ett stort antal bilder eller göra enkla förutsägelser för system som inte är programmerade.


Vad krävs för att nå framgång?

Ett framgångsrikt AI-projekt kräver god hantering av data. Frågor vi behöver ha svar på är: Vilken data har vi, vilka är silobaserade och hur centraliserar vi dem? Det kan bli dyrt att behöva göra upprepade försök för att lyckas med ny teknik. Just därför ger våra erfarenheter och kunskaper inom AI och ML en unik styrka för dig som kund.


Vad kan vi hjälpa dig med?

Här på Webstep har vi lång erfarenhet av avancerade tekniska lösningar inom bland annat artificiell intelligens och maskininlärning. Vi har över 30 Data Science- och Data engineers-konsulter som tillsammans med våra systemutvecklare skapar lösningar och sätter dem i produktion. Dessutom har vi individuella expertkonsulter som kan stärka upp ditt team med sin kompetens. Välj det som passar dig bäst.

 

Väx med oss:

För oss på Webstep finns kompetensutveckling som en del av vårt DNA. Och du som kund får gärna vara med på den resan. Se vår aktivitetskalender, nyheter och blogginlägg för vad ni kan delta i. Kontakta oss gärna också om ni vill ha ett kunskapsutbyte i ett forum enkom för er som kund.

Kontakta oss idag, utveckla morgondagen.

Kontaktperson

Susanna Hoff

Konsultchef Analytics Stockholm

Aktiviteter, föreläsningar & workshops

Förutom sköna och duktiga kollegor får du...