Satsningen på Sitevision fortsätter – Webstep gör en ny tung rekrytering

Sitevision Rekrytering

Jakob Cardell

VD

Agni Cedene blir affärsområdesansvarig för Sitevision på Webstep. Det är en tydlig expansion med fokus på affärsutveckling som samtidigt breddar vägen för ytterligare teknisk utveckling.

Senaste två åren har varit synonyma med snabb tillväxt inom affärsområdet Sitevision. Webstep har gått från Registrerad Partner, till Silverpartner och vidare till Guldpartner under den tiden, vilket inneburit både fler och mer omfattande kundleveranser.

- Satsningen med att anställa Agni Cedene gör att vi kan vidareutveckla affärsområdet genom förvärv av nya kunder, underhålla befintliga kundrelationer och koordinera leveransansvar i pågående projekt. Vi är jublande glada att få välkomna Agni ombord!, säger Websteps VD Jakob Cardell.

- 'Yes!’, tänkte jag när det var klart att Agni kommer till Webstep. Vi har arbetat nära tillsammans i både små och stora Sitevision-projekt tidigare, så jag vet vad hon går för och vilken djupgående kunskap hon besitter, säger Mathias Wrang, Lösningsarkitekt inom Sitevision på Webstep.

Den ökade efterfrågan bland kunderna gör att Webstep ytterligare behöver definiera det externa och interna arbetet med en starkare gruppering av specialistroller.

- Med Agni på Webstep avlastas jag från mycket av det säljande och marknadsmässiga arbetet jag hittills gjort. Rekryteringen gör att jag kan fokusera på det tekniska genomförandet och på våra leveranser, samtidigt som jag får möjlighet att jobba mer med den tekniska utvecklingen av vårt Sitevision-erbjudande, fortsätter Mathias Wrang, Lösningsarkitekt inom Sitevision på Webstep.

Hon är expert på Sveriges populäraste CMS och sätter ribban högt

Agni Cedene har en bakgrund som utbildad ingenjör och företagssäljare med en tydlig passion för att skapa tillväxt i tech-bolag. Hon har lång erfarenhet som säljare, marknadsförare samt affärsutvecklare inom Sitevision.

- Som affärsområdesansvarig får jag återigen jobba med det jag verkligen brinner för; försäljning och affärsutveckling i kombination med ett svenskt produktbolag som jag hyser enorm respekt för; Sitevision, säger Agni Cedene.

Att kreativt skapa paketlösningar i Sitevision för kundleveranser utmärker Agni i Sitevision-världen, en förmåga hon nu tar med sig till Webstep och gärna tar till nästa nivå.

- Jag har sedan länge haft ögonen på Webstep. Med den framgången man redan har nått är jag övertygad om att vi snart tar position som preferred Sitevision-employer hos alla de med Sitevisionkompetens och preferred Sitevision-partner för alla de som letar efter en partner för sitt kommande Sitevision-projekt. Och för våra konsulter kommer vi samtidigt hedra deras önskan att få jobba med specifika kundcase på äkta Webstep-vis, avslutar Agni Cedene.

Fler nyheter du inte får missa