Mathias Wrang från Webstep utnämnd till MVP av Sitevision

Mathias Wrang

Sitevision Team Lead

Websteps Sitevision expert Mathias Wrang har blivit utnämnd till Sitevision Most Valuable Professional (MVP) av SiteVision. Utmärkelsen går till få utvalda personer som Sitevision anser har god kunskap om deras plattform och på ett eget sätt visar engagemang i kundernas projekt.

Websteps Sitevision expert Mathias Wrang har blivit utnämnd till Sitevision Most Valuable Professional (MVP) av Sitevision. Utmärkelsen går till få utvalda personer som Sitevision anser har god kunskap om deras plattform och på ett eget sätt visar engagemang i kundernas projekt.

 

"Jag känner mig otroligt hedrad över den här utmärkelsen och jag känner mig både glad och stolt över att mitt och i förlängningen också Websteps arbete uppmärksammas av Sitevision", säger Mathias Wrang om utmärkelsen.

 

Mathias Wrang har under stor del av sin karriär arbetat med Sitevision i alltifrån rollen som utvecklare, teknisk projektledare och lösningsarkitekt. På Webstep har han rollen som Sitevisionansvarig vilket innebär att han är med och ansvarar för alla projekt och bidrar med sin kunskap och expertis. Mathias kunskap värderas högt av Webstep och han har varit bidragande till den stora framgång som Webstep har haft inom området och sina kundleveranser de senaste åren.


"Det är riktigt roligt att Mathias uppmärksammas på det här sättet och det belyser på ett bra sätt vad Sitevision värderar högt hos de personer som arbetar dagligen med deras plattform. Jag som kollega är riktigt stolt över Mathias och hans utnämning som bevisar det goda arbete han har utfört under många år", säger Jakob Cardell VD Webstep AB


Webstep har under de senaste åren arbetat med Sitevision och är numera Guldpartners till SiteVision. Inom bolaget finns ett dedikerat team av utvecklare och som är certifierade, både Sitevision Website Developers (CSWD) och Sitevision Solution Developers (CSSD).

Fler nyheter du inte får missa