Tack för de första 20 åren!

Jakob Cardell

VD Webstep Sverige

… Och fler ska det bli!


Trots att vi gärna hade firat våran 20 års dag utan Coronakrisen så kan vi inte låta bli att blicka tillbaka på vår resa genom åren och vara stolta och glada just idag!


Den 1 April 2000 startades Webstep i Bergen. Inte långt efter starten så utbröt “Dotcom” bubblan. Webstep startades alltså i en rejäl uppförsbacke och därför tror vi att vi även kan rida ut den stundande stormen!


På Webstep är vi måna om att ta hand om våra anställda och ge dem möjligheter att hela tiden utvecklas i takt med omvärlden. Vi erbjuder professionella, samarbetsvilliga och lösningsorienterade konsulter till våra kunder. Konceptet har visat sig vara vinnande genom upp- och nedgångar genom åren!


År 2004 startades vårt andra kontor i Oslo och 2005 kom Stavanger, året efter så öppnade vi portarna i Trondheim. Efter detta tillkom kontoren i Sørlandet och Haugalandet.


Webstep Sverige etablerades år 2012 i Stockholm och Malmö och sist men inte minst tillkom både Uppsala och Sundsvall förra året!


Webstep har ökat till drygt 400 anställda idag varav 70 av oss tillhör Webstep Sverige. Webstep har i nästan tre år även befunnit sig på Oslo börsen.


Vi hade såklart planerat att fira med en storslagen fest där vi samlar alla kollegor senare i år men även vi behöver tänka om nu i dessa Corona-tider. Just nu får vi fokusera på det vi är bäst på, att leverera professionella lösningar till våra kunder och bidra med kompetens för att lösa de utmaningar samhället står inför. Vi är tacksamma att vi lever i en tid och en bransch där det går minst lika bra att arbeta på distans från våra hemmakontor!


-Stort tack till alla våra kunder och det förtroende som dom genom åren har visat Webstep. Ett stort tack till alla helt fantastiska kollegor som är Webstep! Tillsammans har haft en otroligt rolig resa och hoppas på en lika god resa framöver hälsar Jakob Cardell, VD Webstep Sverige.


Vi kommer att fira ordentligt längre fram och visa vår tacksamhet för ALLA anställda, kunder och partners när vi kan träffas igen! Det är vi tillsammans som är Webstep!

Fler nyheter du inte får missa