Webstep är officiellt AWS Well-Architected Partner!

Jakob Cardell

VD Webstep Sverige

Med molnteknologi och arkitektur är konsten att göra det rätt och riktigt. Detta kan vi på Webstep hjälpa dig med som en förnyad partner för AWS!

Det finns ett antal krav man ska uppnå som “AWS Well-Architected Partner”, vilket vi är otroligt stolta över att vi gör här på Webstep. Vi har officiellt fått en kvalitetsstämpel från AWS som intygar att vi har konsulter som kan hjälpa våra kunder att vägleda och implementera deras molnarkitektur.

 

– Detta betyder att du som kund hos oss kan känna dig trygg med de tjänster vi utför och att det håller en hög kvalitet. I praktiken så handlar detta om att få kunden att lyckas, förklarar stolt ledare av Websteps Cloud-satsning, Arne Solheim.


Webstep som en stark partner i Norden

Webstep är en av dom få organisationer som fått denna utmärkelse i Norden. AWS och molnlösningar implementeras av såväl myndigheter som företag.

 

– Vi har lagt stor vikt vid att utveckla kompetensen lokalt där våra kontor finns. Det interna kompetensutvecklingsprogrammet Webstep Cloud School, mätte vid årsskiftet upp till 50 AWS-certifieringar bland våra konsulter, rådgivare och chefer. Detta har stärkt oss till att bli en av Nordens tyngsta kompetensmiljöer, förklarar Arne Solheim.

 

Websteps koncern VD Arne Norheim stämmer in:

 

– Jag är stolt över att vi nu är AWS Well-Architected Partner. Det är ett bra intyg på att vår molninvestering är lönsam, både för oss och våra kunder. Det är också ett bevis på att vi kan hjälpa våra kunder från A till Ö och genom hela projektets förlopp. Vi kan ge råd, identifiera utmaningar och se möjligheter, vara en stark vägvisare kring arkitekturen och ta hand om själva genomförandet och automatiseringen av verksamheten. Det faktum att vi både kan ge råd och ha expertis för att göra jobbet tillsammans med våra kunder är en av våra stora styrkor, avslutar Arne Norheim.

 

Vill du höra mer om detta? Tveka inte på att kontakta Jakob Cardell!

Fler nyheter du inte får missa