IOS-utvecklare

Stockholm

Har du ett brinnande intresse för programmering i Swift samt app-utveckling? Då kan det vara dig vi söker!

Just nu söker vi med ljus och lykta efter dig som gillar att programmera i Swift och som har ett genuint intresse för iOS- och app-utveckling! 😃

 

👩🏽‍💻Rollbeskrivning

Du kommer att vara anställd hos oss på Webstep och tillhöra vårt Systemutvecklings-team med kollegor som har kompetens i alltifrån .NET, REACT, Swift, backend, frontend och apputveckling. Vi jobbar gärna med fräscha, moderna tekniker och agila metoder som DevOps, CI/CD, BDD, TDD, pair-programming, cloud-native lösningar, microservices, event driven architecture, data engineering, clustering och scaling. Vi har kunder i olika storlekar och branscher såsom fintech, ad-tech, spel, resebranschen, e-handel och infotech.

I rollen som iOS-utvecklare, kommer du till en början att vara konsult hos en av våra specifika och eminenta kunder i centrala Stockholm, och hjälpa dem med deras utmaningar inom iOS & app-utveckling. Rollen kommer innebära mycket kundkontakt och du kommer att ingå i ett team som jobbar med flera app-projekt inom kunden. Räkna alltså med en hel del programmering i Swift - både nyutveckling av appar samt buggfix mm!

 

🙌🏽 Vad vi erbjuder

Att vi trivs tillsammans som Websteppare är otroligt viktigt och i vår senaste medarbetarundersökning från 2022 angav 97% av Webstepparna att de är nöjda med oss som sin arbetsgivare. Anledningen till att många börjar hos oss är:

  • Kompetensutveckling - Vi har avsatt pengar för din kompetensutveckling och anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Gojko Adzic och Pat Kua.
  • Familjär gemenskap - Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter som AW’s, familjedagar, träningslopp och åker på en konferensresa tillsammans varje år!
  • Flexibel vardag - Vi arbetar i stor utsträckning i ett hybrid-upplägg. Ibland på plats på kundkontor och resterande tid där det passar en själv. Man är alltid välkommen in till Webstep-kontoret, men möjligheten att välja hemarbete är lika given den med! It’s all about balance.
  • Spännande uppdrag - Vi arbetar med kunder som har modern teknik och intressanta projekt, där du är högst delaktig i valet av uppdrag.👀  För rollen som iOS-utvecklare tror vi att du…

… har tidigare arbetserfarenhet i systemutveckling

… har viss arbetserfarenhet av iOS-utveckling & programmering i Swift samt ett brinnande intresse för detta!

... har cloud-erfarenhet tex Azure

... kanske har erfarenhet av Mobile device management (MDM)

… kanske har erfarenhet av C++ sedan tidigare.

... är en teamplayer och tycker om att skapa nya kontakter

…hänger med i tech-världen och gillar att lära dig nya saker

Varmt välkommen med din ansökan!


Frågor?

Har du fler frågor om tjänsten så kontakta rekryteringsansvarig, Jacqueline, på jacqueline.michie@webstep.se eller 070 288 10 67.


Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta jacqueline michie

Som Websteppare får du