Systemutvecklare Sundsvall

Sundsvall

Är du systemutvecklare och vill följa med på en rolig resa? Tycker du dessutom om kompetensutveckling? Då kan det vara dig vi söker!

Kort om Webstep Sundsvall📍
Webstep har genom åren fortsatt att växa och nu finns vi även på plats i Sundsvall som stabil leverantör av konsulttjänster inom systemutveckling❣️ 

Vi har en bredd av kunder inom Webstep Sverige inom allt från life science, e-handel, musikindustri, fintech, myndigheter till underhållningsbranschen. När vi söker uppdrag, är fokus att de ska kännas rätt för dig. Vi finner det självklart att du är med i valet av uppdrag och påverkar hur din vardag ska se ut!


👩🏽‍💻 Rollbeskrivning

Vi söker dig som är systemutvecklare med minst 3 års erfarenhet av antingen backend-, fullstack- eller frontendutveckling.

Att vara konsult på Webstep innebär att du hjälper våra kunder i deras utvecklingsprojekt och dagliga utmaningar. När vi letar uppdrag är fokus att hitta ett uppdrag som känns rätt för dig, vilket innebär att du är med och påverkar vart du ska vara till vardags och vad du ska arbeta med, från en tid till en annan. Det ska ju vara kul att arbeta och utvecklas!

Du har en unik möjlighet att kliva ombord på en spännande resa, och få vara med från början i uppbyggnaden av Sundsvall-kontoret, men med tryggheten av ett stort bolag med norska muskler i ryggen💪🏻 
Kompetensen på bolaget är blandad IT-kompetens inom systemutveckling (frontend, backend och fullstack)På Webstep jobbar vi gärna med fräscha/ moderna tekniker och agila metoder som DevOps, CI/CD, BDD, TDD, pair-programming, cloud-native lösningar, microservices, event driven architecture, data engineering, clustering och scaling.

 

🙌🏽 Vad vi erbjuder

Att vi trivs tillsammans som Websteppare är otroligt viktigt, och i vår senaste medarbetarundersökning från 2023 angav 97% av Webstepparna att de är nöjda eller mycket nöjda med oss som sin arbetsgivare. Anledningen till att många börjar hos oss är:

  • Kompetensutveckling - Vi har avsatt pengar för din kompetensutveckling och anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Kyle Simpson, Gojko Adzic och Pat Kua
  • Familjär gemenskap - Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter som AW’s, familjedagar, träningslopp och åker på en konferensresa tillsammans varje år!
  • Spännande uppdrag - Du tillsammans med din närmsta ledare och vårt säljteam hittar det uppdrag som passar dig bäst och vad du vill jobba med!


👀 Vi letar efter dig som...

…Har minst 3 års erfarenhet inom systemutveckling i språk som Java, .NET eller med minst 3 år i frontend.

…Tycker om att bygga nya kontakter.


Extra glada blir vi om du..

... Har erfarenhet av frontendutveckling i tex React, Angular

…Har arbetat med Cloud-teknologier

…Hänger med i techvärlden och gillar att lära dig nya saker

…Vill dela med dig av din kunskap till andra!

                

Frågor? 

Har du fler frågor om tjänsten så kontakta Jacqueline Michie, Talent Acquisition manager, på Jacqueline.michie@webstep.se eller 070-2881067


Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta jacqueline michie

Som Websteppare får du