Senior projektledare

Stockholm

Vill du blir vår första projektledare inom affärsområdet Sitevision?

Har du erfarenhet av projektledning inom agila team och webb? Vill du tillhöra ett familjärt bolag, ha kul på jobbet och utvecklas genom spännande uppdrag? Då är det mest troligt dig vi söker! 

Vi på Webstep har på två år gått från att vara registrerade Sitevision-partners till att bli guldpartners. För våra kunder innebär det att vi besitter en bred kapacitet och djup kunskap av utveckling av webbplatser i Sitevision. Tack vare en allt högre efterfrågan av våra tjänster söker vi nu dig som är senior projektledare och som vill vara med oss på den fortsatta resan.


👩🏽‍💻 Rollbeskrivning

Du kommer tillhöra vårt webb-team som idag består av åtta skickliga utvecklare och lösningsarkitekter med mångårig erfarenhet av att leverera webbplatser byggda i Sitevision.

Nu söker vi dig som är senior projektledare och som vill sätta din prägel på struktur och arbetssätt för projektåtaganden inom webb. Här innefattas både process, arbetssätt och digitala verktyg för planering och uppföljning mot budget. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av löpande projektavstämning med kund, arbetsleda och koordinera team samt att driva projekt mot mål inom budget och tidsram.


🙌🏽 Vårt erbjudande till dig

Trivsel är något som är oerhört viktigt för oss på Webstep och vår senaste medarbetarundersökning från 2022 visade att hela 97 % av Webstepparna är nöjda med oss som arbetsgivare. Här är ett par anledningar till att många börjar arbeta hos oss:

Kompetensutveckling:
 Vi vill ge dig som medarbetare de absolut bästa förutsättningar att hänga med i IT-branschens föränderliga värld. Vi anordnar bland annat kompetensevents där vi bjuder in världsstjärnor inom branschen. Dan North är en av många kända namn som delat med sig av sina kunskaper om agila metoder till oss.

  Familjär gemenskap: Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter så som AW’s, träningslopp och åker på en konferensresa tillsammans varje år!


  👀 Vi letar efter dig som…

  • Har minst 5 års erfarenhet av projektledning
  • Är certifierad i agila metoder alternativt har vana att arbeta i agila team
  • Har tidigare erfarenhet av webb- och intranätsprojekt
  • Har tidigare erfarenhet av att jobba med kravställning

  🔎 Vidare tror vi att du är…

  • Duktig på att kommunicera och driva projekt i mål
  • En bra rådgivare och inspiratör (håller kunden i handen och visar vägen)
  • Strukturerad samt gillar ordning och reda
  • Talar obehindrat på svenska och engelska


  Extra plus i kanten om du…

  • Tidigare arbetat med CMS:et Sitevision eller liknande CMS.


  Placeringsort: Stockholm, Uppsala eller Karlstad


  Välkommen med din ansökan redan idag!


  Frågor?

  Har du frågor om tjänsten så kontakta rekryteringsansvarig Jacqueline på Jacqueline.michie@webstep.se eller 070 288 10 67

  Ansök nu!

  Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


  Photo by José Ramos on Unsplash
  Har du frågor om tjänsten? Kontakta jacqueline michie

  Som Websteppare får du