Senior Frontend inom Sitevision

Stockholm

Vill du jobba med ett vasst gäng av Sitevision-människor, ha kul på jobbet och kompetensutvecklas i gemenskap? Då tycker vi att du ska läsa vidare och ta kontakt med oss!

Kort om Websteps Sitevision-team 📍

Webstep har genom engagemang och sina finurliga lösningar blivit en mycket uppskattad Sitevisionpartner för såväl myndigheter som privata företag! Vi har till och med blivit en sådan uppskattad partner, att vi numera är certifierad guldpartner till Sitevision✨ Som guldpartner kan vi garantera trygg leverans, oavsett om det gäller helhetsåtagande, förvaltning eller uppfinna-det-som-inte-finns-lösningar.

Sitevision-teamet hos oss på Webstep är 10+ personer stort och samtliga är dubbelcertifierade CSWD i CSSD, och innehar års erfarenhet av att jobba med Sitevision. Teamet jobbar med kunder spridda över vårt avlånga land. Det gör att personer i teamet också är grupperade och finns på flera platser, där vi har kontor. Vi har helt enkelt ett hybrid-team över flera kontor! Men trots distanser jobbar teamet tätt, tätt i leverans och har daglig kontakt via sociala kanaler. Vi tror att detta är ett ypperligt upplägg som ger flexibilitet och skapar balans i livet för våra kollegor. 

Sitevision-Partner-badge-guld-2022.png

👩🏽‍💻 Rollbeskrivning

Vi söker nu vår nästa kollega som kan ta rollen som senior frontendutvecklare i Sitevision och som också har lite affärsnäsa samt vana av kundkontakt och kundrelationer! Vi tror att du är någon som vill vara med på våran fortsatta tillväxtresa på området och hjälpa till i för att driva det framåt.
I rollen kommer du att utveckla i Sitevision, ha kundkontakt och även vägleda och stötta övriga i teamet. Du kommer att tillhöra sitevision-teamet och den dagliga arbetsplatsen är flexibel. 

📍Ort: Flexibel

🙌🏽 Vad vi erbjuder

Att vi trivs tillsammans som Websteppare är otroligt viktigt och i vår senaste medarbetarundersökning från 2023 angav 97% av Webstepparna att de är nöjda eller mycket nöjda med oss som sin arbetsgivare. Anledningen till att många börjar hos oss är:

  • Kompetensutveckling - Vi har avsatt pengar för din kompetensutveckling och anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Gojko Adzic och Pat Kua
  • Familjär gemenskap - Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter som AW’s, familjedagar, träningslopp och åker på en konferensresa tillsammans varje år!
  • Spännande uppdrag - Du tillsammans med din närmsta ledare och vårt säljteam hittar det uppdrag som passar dig bäst och vad du vill jobba med!


👩‍💻Vi tror att du...

... Har minst 5 års erfarenhet av webbutveckling i Sitevision

... Har erfarenhet av tekniker så som; JavaScript, HTML, JSON, CSS, vue.js, Velocity, SiteVision WebApps.

... Har erfarenhet utav tillgänglighetsanpassning i WCAG.

... Har erfarenhet utav agilt ledarskap/ agil utveckling
 


⭐Extra meriterande om du...

... har ett driv och en vilja att hjälpa andra till att hitta bra lösningar! 

... Är certifierad i CSWD (Certified Sitevision Website Developer)

... Är certifierad i CSSD (Certified Sitevision Solution Developer)

... Har erfarenhet av kundkontakt

.. Har goda kunskaper i svenska i tal & skrift

   

Varmt välkommen med din ansökan! 

Frågor? 
Har du frågor om tjänsten så kontakta rekryteringsansvarig, Jacqueline, på 070 288 10 67 eller jacqueline.michie@webstep.se

Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta jacqueline michie

Lär känna några av oss lite mer