Javautvecklare

Stockholm

Vill du använda dina erfarenheter och kunskaper för att hjälpa andra? Tycker du om kompetensutveckling och att inspirera dina kollegor? Då kan det vara dig vi söker!

👩🏽‍💻 Rollbeskrivning

Att vara anställd på Webstep innebär att du hjälper våra kunder i deras utvecklingsprojekt och dagliga utmaningar. Vårt fokus är att hitta uppdrag som känns rätt för dig, och såklart är du med i processen och påverkar. Vi har kunder i alla storlekar och branscher: fintech, ad-tech, spel, resebranschen, e-handel och infotech.

Du kommer att tillhöra vårt Systemutvecklingsteam med kollegor som har kompetens i alltifrån Java, Kotlin, backend, frontend och JavaScript. Vi jobbar gärna med fräscha tekniker och agila metoder som DevOps, CI/CD, BDD, TDD, pair-programming, cloud-native lösningar, microservices, event driven architecture, data engineering, clustering och scaling.

🙌🏽 Vad vi erbjuder

Att vi trivs tillsammans som Websteppare är otroligt viktigt och i vår senaste medarbetarundersökning från 2023 angav 97% av Webstepparna att de är nöjda med oss som sin arbetsgivare. Anledningen till att många börjar hos oss är:

  • Kompetensutveckling - Vi har avsatt pengar för din kompetensutveckling och anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Gojko Adzic och Pat Kua.
  • Familjär gemenskap - Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter som AW’s, träningslopp, sommar- och julfester och så åker vi på en konferensresa tillsammans varje år!
  • Spännande uppdrag - Du tillsammans med din närmsta ledare och vårt säljteam hittar det uppdrag som passar dig bäst och vad du vill jobba med!


Vi erbjuder hybrid-upplägg vilket innebär att du till vardags kan vänta dig att jobba någon dag på plats på kundens kontor. Övriga dagar är du varmt välkommen att arbeta från Websteps kontor i centrala Stockholm eller hemifrån, allt utifrån vad som passar just dig och din livssituation bäst. 

👀 Vi letar efter dig som...

Har minst 5 års erfarenhet inom systemutveckling i Java

…Har arbetat med Cloud-teknologier

…Har arbetat med Microservices

…Tycker om att bygga nya kontakter 

…Hänger med i techvärlden och gillar att lära dig nya saker

…Vill dela med dig av din kunskap till andra!

... God svenska och engelska i tal och skrift.

 

               

Frågor? 

Har du fler frågor om tjänsten så kontakta Zoe Blomqvist, Talent Acquisition Specialist, på zoenike.blomqvist@webstep.se eller 070 - 5881123. 


Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta zoenike blomqvist

Som Websteppare får du