Javautvecklare

Malmö

Gemenskapen och kulturen är viktig för oss & att ha roligt såklart! Vi är ett sammansvetsat team och stöttar alltid varandra.

Japp, you guessed it! 

Vi letar med ljus och lykta efter en till medarbetare till vårt team i Malmö. Vi ett gäng på cirka 20 personer som gillar att ha roligt tillsammans! Vi ses på såväl luncher, AW's som kompetensaktiviteter. Gemenskapen och kulturen är viktig för oss och det är de som gör att vi är ett så sammansvetsat team som stöttar varandra. Vi har en hel del vinnarskallar och musikaliska ådror i teamet. Här får man plats att vara sig själv! 🤠
 

På tal om trivsel och kompetensutveckling...

I Websteps senaste medarbetarundersökning från 2023 visade det sig att hela 97 % av Webstepparna är nöjda med sin arbetsgivare. Här kommer ett litet axplock från resultatet från 2023 för specifikt Malmö-teamet:

😃 Jag tycker att min närmaste chef har en bra uppföljning med mig och ger mig de stöd jag behöver: 100%

🏅Mitt behov av personlig utveckling tillgodoses på Webstep: 100%

💌 Jag är stolt över att arbeta på Webstep: 100%

Lite för bra för att vara sant va? Men sant är det! 


Och hur ser det ut med...

Uppdraget? Som konsult hos Webstep arbetar vi oftast ute hos en av våra kunder (och ja, det finns möjlighet att fortfarande jobba hemifrån efter pandemin då vi erbjuder hybrid-upplägg). Vi är måna om att du trivs och har ett roligt uppdrag där du känner att du utvecklas. Vi jobbar med alla större kunder i regionen men även hos mindre organisationer i flera branscher. De viktigaste för oss är att de är intressanta uppdrag med uppdaterad teknikstack.

Lönemodell? En ovanlig modell i regionen. Du får en fast del av ditt timpris. Majoriteten går direkt till dig! Den ger dig stor flexibilitet och trygghet. Du kan välja själv hur mycket du vill lägga på t.ex. leasingbil, pension, dator osv. Allt för att du ska ha ett erbjudande som passar dig så bra som möjligt!

Kompetensutveckling? Utöver den erfarenhet du får från ditt uppdrag vill vi såklart hjälpa dig att utvecklas! Därför har vi avsatt pengar för din kompetensutveckling och vi anordnar kontinuerligt kompetensaktiviteter där vi har tvådagarsutbildningar med världsstjärnor inom tech branschen. Vi certifierar oss i molntekniker och har kompetensaktiviteter där du eller dina kollegor delar med er av er kunskap.

  

👩‍💻Vi tror att du...

Har jobbat några år inom systemutveckling

Har minst två års arbetserfarenhet inom Java 8 eller en senare version

Erfarenhet av Cloud, Spring och Microservices

Erfarenhet av något Javascript-ramverk

Gillar att kompetensutvecklas och dela med dig av din kunskap till andra

 

 Ansök idag till världens bästa team!

 

 

 

  

Frågor på det? 

Kontakta regionsansvarig Khodor på: khodor.daya@webstep.se

Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta khodor daya

Lär känna några av oss lite mer