IT-Management

Stockholm

Har du erfarenhet av ledande roller inom agila team? Vill du tillhöra ett familjärt bolag där din kompetensutveckling sätts i fokus? Då kan det vara dig vi letar efter!

👩🏽‍💻 Rollbeskrivning

Du kommer tillhöra vårt IT-Management-team som idag består av fem kollegor som alla är passionerade för agila metoder, människor och ledarskap. Teamet har en mix av kompetens inom bland annat produktägarskap och agile coaching. Nu söker vi efter dig som är projektledare, agil coach eller scrum master och som vill bli vår kollega!


🙌🏽 Vårt erbjudande till dig

Trivsel är något som är oerhört viktigt för oss på Webstep och vår senaste medarbetarundersökning från 2022 visade att hela 97 % av Webstepparna är nöjda med oss som arbetsgivare. Här är några anledningar till att många börjar arbeta hos oss: 

Kompetensutveckling - Vi vill ge dig som medarbetare de absolut bästa förutsättningar att hänga med i IT-branschens föränderliga värld. Vi anordnar bland annat kompetenskvällar och kompetenshelger där vi bjuder in “Gurus” i branschen. Dan North är en av många kända namn som delat med sig av sina kunskaper om agila metoder till oss. Andra personer som besökt oss är bland annat Gojko Adzic (Specification By Example), Sam Newman (Building Microservices), Pat Kua (Tech lead training) och i närtid kommer Alberto Brandolini (Event storming) på besök.

Familjär gemenskap - Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter som AW’s, familjedagar, träningslopp och åker på en konferensresa tillsammans varje år!

Spännande uppdrag - Tillsammans med din närmsta ledare och vårt säljteam hittar vi det uppdrag som passar dig bäst, allt efter vad just du tycker är intressant!

  👀 Vi letar efter dig som…

  ...Har ett par års erfarenhet av ledande roller inom agila team och med agila metoder.

  ...Har en bakgrund inom test eller systemutveckling men känner att en mer ledande roll är vad du vill fokusera på härnäst.

  ...Drivs av din egna personliga utveckling men också anser att kunskap är något som ska delas med andra (exempelvis med dina fantastiska kollegor!).

  ...Gärna har certifiering inom IT-management-området

  ...Talar obehindrat på svenska och engelska  Välkommen med din ansökan redan idag!


  Frågor?

  Har du frågor om tjänsten så kontakta rekryteringsansvarig Petra på petra.magnusson@webstep.se eller 070 288 11 67

  Ansök nu!

  Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


  Photo by José Ramos on Unsplash
  Har du frågor om tjänsten? Kontakta petra magnusson

  Som Websteppare får du