iOS-utvecklare

Stockholm

Vill du använda dina erfarenheter och kunskaper i IOS för att hjälpa andra? Tycker du om kompetensutveckling och att inspirera dina kollegor? Då kan det vara dig vi söker!

Just nu söker vi efter dig som är IOS-utvecklare och kan leda utvecklingsarbete med flera appar i specifika projekt. Vi tror att det kan vara en fördel att ha vana av ledande arbete sedan tidigare, alternativt besitta ledande egenskaper!

👩🏽‍💻Rollbeskrivning

På Webstep kommer du att tillhöra vårt Systemutvecklings-team med kollegor som har kompetens i alltifrån .NET, REACT, Swift, backend, frontend och apputveckling. Vi jobbar gärna med fräscha tekniker och agila metoder som DevOps, CI/CD, BDD, TDD, pair-programming, cloud-native lösningar, microservices, event driven architecture, data engineering, clustering och scaling. Vi har kunder i olika storlekar och branscher såsom fintech, ad-tech, spel, resebranschen, e-handel och infotech.

I denna roll som IOS-utvecklare kommer du till vardags att vara konsult hos en av våra specifika kunder i centrala Stockholm (till att börja med) och hjälpa dem med deras utmaningar inom IOS och app-utveckling. Rollen kommer innebära mycket kundkontakt och du kommer att ingå i ett team där du innehar en ledande roll i app-utvecklingen. Arbetet kommer innebära utveckling i flera app-projekt inom kunden. Räkna alltså med en hel del programmering i Swift- både nyutveckling av appar samt buggfix mm!


🙌🏽 Vad vi erbjuder

Att vi trivs tillsammans som Websteppare är otroligt viktigt och i vår senaste medarbetarundersökning från 2022 angav 97% av Webstepparna att de är nöjda med oss som sin arbetsgivare. Anledningen till att många börjar hos oss är:

  • Kompetensutveckling - Vi har avsatt pengar för din kompetensutveckling och anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Gojko Adzic och Pat Ku. 
  • Familjär gemenskap - Vi gillar att umgås med varandra och anordnar olika aktiviteter som AW’s, familjedagar, träningslopp och åker på en konferensresa tillsammans varje år!
  • Flexibel vardag - Vi arbetar i stor utsträckning i ett hybrid-upplägg. Ibland på plats på kundkontor och resterande tid där det passar en själv. Man är alltid välkommen in till Webstep-kontoret, men möjligheten att välja hemarbete är lika given den med!

👀 Vi tror att du...

… har minst 3 års erfarenhet inom iOS-utveckling

…har jobbat med tekniker som Swift, Objective-C, Cocoapods (eller någon annan dependency management), Rest API och GraphQL

... har cloud-erfarenhet av tex Azure

... har erfarenhet av Mobile device management (MDM)

…har erfarenhet av C++ sedan tidigare

... är en teamplayer och tycker om att skapa nya kontakter

... har erfarenhet av att leda team/ har ledande egenskaper

…hänger med i techvärlden och gillar att lära dig nya saker


Varmt välkommen med din ansökan!


Frågor?

Har du fler frågor om tjänsten så kontakta rekryteringsansvarig, Jacqueline, på jacqueline.michie@webstep.se eller 070 288 10 67.

Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta jacqueline michie

Som Websteppare får du