Frontend-utvecklare

Malmö

Roliga uppdrag. Check. Stöttning och fin gemenskap. Check. Generös lönemodell. Också Check. Kom till vårt sammansvetsade team.

Fortsätt läs så checkar vi av mer boxar ✅

Just nu letar vi efter en ny talang inom Front-End till vårt team i Malmö. Vi ett gäng på 17 personer som gillar att ha roligt tillsammans! Det blir ofta gemensamma luncher, AW’s och olika kompetensaktiviteter. Bara för att nämna några exempel. Gemenskapen och kulturen är viktig för oss och bidrar till att vi är ett sammansvetsat team som alltid stöttar varandra. Vinnarskalle? Musikintresserad? Gamer? Här får man plats att vara sig själv 🤠

På tal om trivsel och kompetensutveckling...

Här kommer ett litet axplock från resultatet för Malmö-teamet i vår senaste medarbetarundersökning 2021:

😃 Jag tycker att min närmaste chef har en bra uppföljning med mig och ger mig de stöd jag behöver: 98%

💌 Jag är stolt över att arbeta på Webstep: 96%

🏅Mitt behov av personlig utveckling tillgodoses på Webstep: 86%

👨‍👨‍👧‍👧 Jag har en bra balans mellan arbete och fritid i min anställning hos Webstep: 92%

👏Jag har tillräcklig frihet att fatta beslut i min roll som konsult: 90%

Och hur ser det ut med...

Uppdraget? 

Som konsult hos Webstep arbetar vi oftast ute hos en av våra kunder (Och ja, de finns möjlighet att fortfarande jobba hemifrån efter pandemin). Vi är måna om att du trivs och har ett roligt uppdrag där du känner att du utvecklas. Vi jobbar med alla större kunder i regionen men även hos mindre organisationer i flera branscher. De viktigaste för oss är att de är intressanta uppdrag med uppdaterad teknikstack.

Lönemodell? 

En ovanlig modell i regionen. Du får en fast del av ditt timpris. Majoriteten går direkt till dig! Den ger dig stor flexibilitet och trygghet. Du kan välja själv hur mycket du vill lägga på t.ex. leasingbil, pension, dator osv. Allt för att du ska ha ett erbjudande som passar dig så bra som möjligt!

Kompetensutveckling? 

Utöver den erfarenhet du får från ditt uppdrag vill vi såklart hjälpa dig att utvecklas! Därför har vi avsatt pengar för din kompetensutveckling och vi anordnar kontinuerligt kompetensaktiviteter där vi har tvådagarsutbildningar med världsstjärnor inom tech branschen. Vi certifierar oss i molntekniker och har kompetensaktiviteter där du eller dina kollegor delar med er av er kunskap.

👩‍💻Vi tror att du...

…har minst 3 års erfarenhet Frontend-utveckling med HTML, CSS, Javascript och nya ramverk som t.ex. React, Vue eller Svelte.

✌️ Extra meriterande om du…

…har erfarenhet UX och UI eller Cloude som Azure eller AWS.

⭐ Extra guldstjärna om du…

…har erfarenhet av ett Backend språk som .NET/Java eller helst Node.js är det ett stort plus.

Ansök idag till världens bästa team!

Frågor på det?

Kontakta regionsansvarig Khodor på: khodor.daya@webstep.se

Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta khodor daya

Lär känna några av oss lite mer