.Net-utvecklare

Stockholm

Vill du tillhöra ett sammansvetsat team inom .Net & Frontend som stöttar varandra i vardagsutmaningar på jobbet och inom kompetensutveckling? Vill du utvecklas i spännande uppdrag? Kom till oss!

📝 Rollbeskrivning

Vi är IT-konsulter som utvecklar morgondagen (och har riktigt kul tillsammans medans vi gör det)🙃 Du kommer att tillhöra vårt systemutvecklingsteam inom .Net & Front End och till vardags arbetar du hos någon av våra kunder i centrala Stockholm. Som Webstepare är du alltid delaktig i valet av uppdrag och kund, just för att du ska ha så roligt som möjligt medans du jobbar. Vi låter helt enkelt dina intressen vara med och styra vart just du spenderar din vardag! Våra kunder är allt ifrån start-ups, till större privata bolag och offentliga verksamheter. 

Ibland sitter vi i uppdrag hos olika kunder och ibland i Webstep-team hos kund. Men oavsett, så är vi ett tight gäng som stöttar och inspirerar varandra i våra vardagsutmaningar på jobbet och inom kompetensutveckling. Vi gör också gärna helt andra saker än att prata jobb och har under senaste året haft veckovis online-fika, varit på dagsfisketur, biljardkvällar, resor och umgåtts på AW's. 

Du kommer också snabbt märka att du på Webstep kan gå från idé till handling. Vi snackar inte bara, vi gör det.


🏆 Din utveckling och trivsel

Utöver de erfarenheter du får från ditt uppdrag vill vi såklart hjälpa dig att utvecklas! Vi har avsatt pengar för din kompetensutveckling och anordnar bland annat tvådagarsutbildningar med världsstjärnor inom tech branschen, Cloud-certifieringskurser och kompetenskvällar mm.

Att du som Websteppare trivs hos oss är av yttersta vikt. Hur vi säkerställer det? Vi låter statistiken från .Net/Frontend-teamets medarbetarundersökning 2022 tala för sig själv:

  • Jag är generellt sett nöjd med Webstep som arbetsgivare: 100%
  • Jag är stolt över att arbeta på Webstep: 100%
  • Min närmaste chef har en bra uppföljning med mig och ger mig det stöd jag behöver: 100%
  • Arbetstiden räcker till för att utföra mitt arbete: 100%
  • Min närmaste chef tar hänsyn till mina intressen gällande kund och uppdrag: 100%
  • Jag kan bidra aktivt med idéer för att förbättra verksamheten 100% 

Nästan lite för bra för att vara sant va? Men sant är det.


👩🏽‍💻Så vem är du? 

Teamet består idag av kunskaper i frontend till backend och fullstack, där den gemensamma nämnaren ofta (men inte alltid) är .NET/C#. Därför ser vi gärna att du har minst ett par års erfarenhet av .NET-stacken. Det är även bra om du jobbat i Azure-miljö med CD/CI-pipelines samt Microservices. 

Meriterande om du har erfarenhet av något av de senare JavaScript-ramverken, t.ex. React.js, React Native, Vue.js eller Node.js. 

(Kan du frontend och är sugen på att gå åt fullstack? SÖK, så pratar vi vidare)


IMG_20200925_100249.jpg

"Möjligheten att närsomhelst kunna nyttja sina kollegors samlade erfarenheter gör att man känner sig trygg i sitt konsultuppdrag". 
Kollega i .Net-teamet

Frågor? 

Har du fler frågor om tjänsten så kontakta Jacqueline Michie, Talent Acquisition Specialist, på 070 288 10 67 eller Jacqueline.michie@webstep.se

Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta jacqueline michie

Som Websteppare får du