.Net-utvecklare

Stockholm

Vill du använda dina kunskaper för att hjälpa andra och utvecklas i spännande uppdrag? Tycker du om kompetensutveckling och att inspirera dina kollegor? Kom till oss!

📝 Rollbeskrivning

Vi är IT-konsulter som utvecklar morgondagen (och har riktigt kul tillsammans medans vi gör det). Du kommer att tillhöra vårt systemutvecklings-team inom .Net & Front End och till vardags arbetar du hos någon av våra kunder i centrala Stockholm. Som Websteppare är du alltid delaktig i valet av uppdrag och kund, just för att du ska ha så roligt som möjligt medans du jobbar. Vi låter helt enkelt dina intressen vara med och styra vart just du spenderar din vardag! Våra kunder är allt ifrån start-ups, till större privata bolag och offentliga verksamheter. Ibland sitter vi i uppdrag hos olika kunder och ibland i Webstep-team hos kund. 

  🏆 Din utveckling och trivsel

  Utöver de erfarenheter du får från ditt uppdrag vill vi såklart hjälpa dig att utvecklas! Vi har avsatt pengar för din kompetensutveckling och anordnar bland annat månatliga kompetensaktiviteter med världsstjärnor inom tech branschen. Utöver kompetensaktiviteter så arrangerar vi även en rad olika sociala aktiviteter så som vår årliga konferensresa, AW's och träningslopp. 

  Att du som Websteppare trivs hos oss är av yttersta vikt. Hur vi säkerställer det? Vi låter statistiken från .Net/Frontend-teamets medarbetarundersökning 2022 tala för sig själv:

  • Jag är generellt sett nöjd med Webstep som arbetsgivare: 100%
  • Jag är stolt över att arbeta på Webstep: 100%
  • Arbetstiden räcker till för att utföra mitt arbete: 100%
  • Jag kan bidra aktivt med idéer för att förbättra verksamheten 100% 

  Nästan lite för bra för att vara sant va? Men sant är det!

  👩🏽‍💻Så vem är du? 

  Teamet består idag av kunskaper i frontend till backend och fullstack, där den gemensamma nämnaren ofta (men inte alltid) är .NET/C#. Därför ser vi gärna att du har minst några års erfarenhet av .NET-stacken. Det är även bra om du jobbat i Azure-miljö med CD/CI-pipelines samt Microservices. Du innehar god svenska i tal och skrift. Meriterande är också om du har erfarenhet av något av de senare JavaScript-ramverken.

  IMG_20200925_100249.jpg

  "Möjligheten att närsomhelst kunna nyttja sina kollegors samlade erfarenheter gör att man känner sig trygg i sitt konsultuppdrag". 
  Kollega i .Net-teamet  Varmt välkommen med din ansökan!

  Frågor? 

  Har du fler frågor om tjänsten så kontakta Petra Magnusson, Talent Acquisition Specialist, på 070 - 288 11 67 eller petra.magnusson@webstep.se

  Ansök nu!

  Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


  Photo by José Ramos on Unsplash
  Har du frågor om tjänsten? Kontakta petra magnusson

  Lär känna några av oss lite mer