.Net-/Fullstackutvecklare

Uppsala

Vill du tillhöra ett familjärt bolag där din kompetensutveckling sätts i fokus? Bli en del av vårt team Webstep Uppsala!

📍Kort om Webstep Uppsala

Du finner vårt hemtrevliga kontor i centrala Uppsala där vi arbetar med uppdrag inom bland annat life science, e-handel, fintech och myndigheter till underhållningsbranschen. När vi hittar uppdrag är fokus att de ska kännas rätt för dig, du är med och påverkar hur din vardag ska se ut!


👾 Att vara konsult på Webstep

Att du som Websteppare trivs hos oss är viktigt. I Websteps senaste medarbetarundersökning från 2023 visade det sig att hela 97 % av Webstepparna är nöjda med sin arbetsgivare! Anledningen till att många börjar hos är bland annat:

Kompetensutveckling
Utöver trivsel så satsar vi helhjärtat på din kompetensutveckling. Vi anordnar kontinuerligt aktiviteter där vi delar kunskap med varandra och tar in experter utifrån och har under senaste åren haft besök av internationella stjärnor som Dan North, Gojko Adzic, Kyle Simpson och Pat Kua.

Familjär gemenskap
Vi gillar att umgås med varandra och anordnar aktiviteter så som AW’s, sommar- och julfester, träningslopp och vår årliga konferensresa.

Lönemodell
En ovanlig modell i regionen. Du får en fast del av ditt timpris. Majoriteten går direkt till dig! Den ger dig stor flexibilitet och trygghet. Du kan välja själv hur mycket du vill lägga på t.ex. leasingbil, pension, dator osv. Allt för att du ska ha ett erbjudande som passar dig så bra som möjligt!


👩🏽‍💻Vem är du?
Hos oss så värderar vi dina personliga egenskaper! Vi ser gärna att du drivs av din egna personliga utveckling samt att dela med dig av din kunskap. Du är van vid ett agilt teambaserat arbetssätt och kan även arbeta självständigt och kundnära. Vi ser gärna att du har:

... minst 4 års dokumenterad arbetserfarenhet inom .Net (gärna Fullstack)
... arbetat med moderna ramverk
… erfarenhet av Frontend-teknologier (React, Angular eller dyl)
... arbetserfarenhet av Cloud-teknologier, Microservices och CI/CD
... god svenska och engelska i tal och skrift


Frågor?

Har du fler frågor om tjänsten så kontakta Petra Magnusson, Talent Acquisition Specialist, på petra.magnusson@webstep.se eller 070 - 288 11 67.

Ansök nu!

Rekryteringen sker löpande så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan. Vem vet? Det kanske är just dig vi behöver!


Photo by José Ramos on Unsplash
Har du frågor om tjänsten? Kontakta petra magnusson

Som Websteppare får du