Morgondagens IT-konsultbolag.

Webstep är ett IT-konsultbolag med över 500 medarbetare i hela Norden. Våra erfarna medarbetare hjälper våra kunder med allt från systemutveckling och data science till webbutveckling och IT-management. Välkommen till Webstep – här börjar morgondagen.

IT-konsultbolag, fast mycket mer.

Som ett framstående IT-konsultbolag, erbjuder Webstep flexibla leveransmodeller som passar dina specifika behov och krav. Vi kan bistå med enstaka specialistkonsulter eller hela team för projekt och helhetslösningar inom IT/digitalisering. Ett exempel på våra projektleveranser är vår ai-drivna applösning åt Autoliv som bidragit till höga kostnadsbesparingar med quality assurance på hela 99% (!).


Växande IT-konsultbolag i hela Norden

Webstep är stolt över att ha en växande närvaro i flera svenska städer, inklusive Stockholm, Uppsala, Malmö och Umeå. Med över 100 engagerade medarbetare står vi redo att ta oss an dina unika tekniska utmaningar. Våra kunder, som spänner över en rad olika branscher såsom bank och finans, telekommunikation och offentlig sektor, vittnar om vår breda expertis och anpassningsförmåga som IT-konsultbolag.


Varför väljer många att jobba hos oss?

Webstep är ett IT-konsultbolag som värdesätter sina medarbetare. Det märks bland annat i vår företagskultur som är öppen och inkluderande, där mångfald är extra viktigt. Ett annat exempel är vårt fokus på kompetensutveckling. Vi älskar kompetensutveckling och därför erbjuds våra anställda många olika möjligheter att utvecklas inom just sitt område, eller varför inte något helt annat som är intressant?

Men vi vet också att jobbet inte är allt. Därför jobbar vi hårt för en givande work-life balance på Webstep, bland annat genom att erbjuda möjlighet till hybridarbete, flexibla arbetstider och en rad generösa förmåner som våra medarbetare uppskattar.


Sånt vi är riktigt vassa på:

Systemutveckling. Motorn och hjärtat i vår verksamhet som IT-konsultbolag. Vi hjälper dig med allt inom systemutveckling, till exempel att utveckla nya molnlösningar eller webbutveckling i Javascript. Våra konsulter är erfarna inom en mängd programmeringsspråk och ramverk.

Sitevision. Sveriges mest älskade CMS, Siteivison, är en flexibel och användarvänlig CMS-plattform som är idealisk för företag som vill ha en professionell och modern webbplats utan att göra det komplicerat. Vi kan ta hand om hela ditt webbprojekt, från utveckling och migrering till implementering och förvaltning.

Analytics/AI. Är du en del av AI-revolutionen? Med AI finns det nästintill oändliga möjligheter att uppnå viktiga affärsmål, från att förutse framtidens bostadspriser till att hitta skadade delar i tillverkningen. Som IT-konsultbolag har vi djupgående kunskap och kompetens inom analytics/AI. Vi hjälper dig förvandla data till konkurrensfördelar – AbrakaDATA!

IT-management. Med lång erfarenhet som IT-konsultbolag vet vi betydelsen av bra ledarskap. Vi erbjuder dig därför kompetenta och innovativa individer specialiserade inom förvaltningsledning, produktledning, testledning och agil coachning/teamledning. De har flera års erfarenhet av IT-ledarskap, inklusive i branscher som bank/finans, fintech, offentlig sektor, media och handel.

 

Nyfiken på hur vi kan stötta era befintliga och kommande IT-projekt? Fyll i formuläret eller slå en pling så hör vi av oss!

Kontakta oss idag, utveckla morgondagen.

Kontaktpersoner

Susanna Hoff

Regionansvarig Stockholm

Khodor Daya

Regionansvarig Malmö

Agni Cedene

Affärsområdesansvarig Sitevision Stockholm

Eje Thorarinsson

Regionansvarig Uppsala

Niklas Abrahamsson

Regionansvarig Umeå

Aktiviteter, föreläsningar & workshops

Förutom sköna och duktiga kollegor får du...