Morgondagens IT-konsultbolag.

Webstep är ett IT-konsultbolag med över 500 medarbetare i hela Norden. Våra erfarna medarbetare hjälper våra kunder med allt från systemutveckling och data science till webbutveckling och IT-management. Välkommen till Webstep – här börjar morgondagen.

IT-konsultbolag, fast mycket mer.

Webstep erbjuder flexibla leveransmodeller som passar dina specifika behov och krav. Vi kan erbjuda enstaka konsulter eller hela team för projekt och helhetslösningar inom IT/digitalisering. Som exempel har vi skapat en unik AI-driven App-lösning åt Autoliv som bidragit till höga kostnadsbesparingar med quality assurance på hela 99% (!).


Ett växande IT-konsultbolag, från norr till söder

Vi finns i flera städer i Sverige, inklusive Stockholm, Uppsala, Malmö, Umeå, Sundsvall och Åre. Vi ett snabbt växande IT-konsultbolag med över 100 medarbetare som är redo att hjälpa dig med dina specifika tekniska utmaningar. Våra kunder återfinns inom en rad olika branscher, inklusive bank och finans, telekommunikation och offentlig sektor.


Varför väljer många att jobba hos oss?

Webstep är ett IT konsultbolag som värdesätter sina medarbetare. Det märks bland annat i vår företagskultur som är öppen och inkluderande, där mångfald är extra viktigt. Ett annat exempel är vårt fokus på kompetensutveckling. Vi älskar kompetensutveckling och därför erbjuds våra anställda många olika möjligheter att utvecklas inom just sitt område, eller varför inte något helt annat som är intressant?

Men vi vet också att jobbet inte är allt. Därför jobbar vi hårt för en givande work-life balance på Webstep, bland annat genom att erbjuda möjlighet till hybridarbete, flexibla arbetstider och en rad generösa förmåner som våra medarbetare uppskattar.


Sånt vi är riktigt vassa på:

Systemutveckling. Motorn och hjärtat i vår verksamhet som IT-konsultbolag. Vi hjälper dig med allt inom systemutveckling, till exempel att utveckla nya molnlösningar eller webbutveckling i Javascript. Våra konsulter är erfarna inom en mängd programmeringsspråk och ramverk.

Sitevision. Sveriges mest älskade CMS, Siteivison, är en flexibel och användarvänlig CMS-plattform som är idealisk för företag som vill ha en professionell och modern webbplats utan att göra det komplicerat. Som Sitevision Gulpartner kan vi ta hand om hela ditt webbprojekt, från utveckling och migrering till implementering och förvaltning.

Analytics/AI. Är du en del av AI-revolutionen? Med AI finns det nästintill oändliga möjligheter att uppnå viktiga affärsmål, från att förutse framtidens bostadspriser till att hitta skadade delar i tillverkningen. Som IT-konsultbolag har vi djupgående kunskap och kompetens inom analytics/AI. Vi hjälper dig förvandla data till konkurrensfördelar – AbrakaDATA!

IT-management. Med lång erfarenhet som IT-konsultbolag vet vi betydelsen av bra ledarskap. Vi erbjuder dig därför kompetenta och innovativa individer specialiserade inom förvaltningsledning, produktledning, testledning och agil coachning/teamledning. De har flera års erfarenhet av IT-ledarskap, inklusive i branscher som bank/finans, fintech, offentlig sektor, media och handel.

Kontakta oss idag, utveckla morgondagen.

Kontaktpersoner

Susanna Hoff

Regionansvarig Stockholm

Khodor Daya

Regionansvarig Malmö

Agni Cedene

Affärsområdesansvarig Sitevision Stockholm

Eje Thorarinsson

Regionansvarig Uppsala

Niklas Abrahamsson

Regionansvarig Umeå

Aktiviteter, föreläsningar & workshops

Förutom sköna och duktiga kollegor får du...