Chatbot

Tänk dig ett intranät där en AI-driven chatbot förvandlar användarupplevelsen till något dynamiskt, interaktivt och effektivt. Är det dags att chatta?

Ditt intranäts bästa vän.

Varför Chatbot till intranät?

I en alltmer digitaliserad värld är snabb och korrekt information ovärderlig. Med en chatbot kan kollegor direkt få svar på frågor som "Vad har vi i friskvårdsbidrag?", "Vad är telefonnumret till den nya kollegan?" eller snabbt hitta rätt avsnitt i en omfattande PDF.

Fördelarna sträcker sig långt:

  • Förbättrad användarupplevelse
  • Stärkt engagemang och samarbete mellan kollegor
  • Snabb hjälp 24/7 i realtid
  • Minskat personberoende
  • Ökad produktivitet och effektivitet

 

Enkelhet, framför allt

Oavsett om ditt intranät bygger på Sitevision, WordPress, Episerver eller något annat CMS, kan en chatbot designas för att integreras sömlöst. Och kanske bäst av allt – den kan vara helt språkoberoende, vilket gör det enkelt för alla i organisationen att interagera med den.

 

Växande värde för hela organisationen

Bra DEX (digital employer experience) uppnås med verktyg som fungerar. Utmärkt DEX uppnås med verktyg som anpassar sig efter organisationens unika behov. En framtida chatbot kan erbjuda:

  • Helintegrerad upplevelse: En chatbot kan smälta sömlöst samman med andra interna system, vilket ger en enhetlig upplevelse och tillgång till data från olika källor.
  • Ständigt lärande: Över tid kan en AI-driven chatbot bli ännu bättre på att förstå och besvara frågor, tack vare kontinuerligt lärande från tidigare interaktioner.
  • Värdefulla insikter: Genom att analysera de vanligaste frågorna som ställs till chatboten kan man identifiera områden där det kan behövas mer utbildning eller information.

 

 

Redo för framtidens intranätupplevelse? Låt oss chatta om möjligheterna.

Kontakta oss idag, utveckla morgondagen.

Kontaktpersoner

Tom Bogren Ruthberg

Konsultchef Stockholm

Ludwig Falkman

Affärskoordinator Stockholm

Johannes Nyberg

Säljare Uppsala

Aktiviteter, föreläsningar & workshops

Förutom sköna och duktiga kollegor får du...