Webstep teknikpartner till Advant för ny webbplattform åt Lidköpings kommun

Lidköpings kommun har fått en helt ny webbplattform där fokus varit på användarvänlighet, servicetänk och tillgänglighet. Webstep har haft äran att vara samarbetspartner till Advant och hjälpt att ta fram en webbplats som ska vara enkel och med smarta funktioner för användaren.

Webstep har hjälpt med den tekniska delen och Advant har varit ledande i arbetet och även ansvarat för användarupplevelse och design. De vackra illustrationerna på hemsidan är skapade av illustratörerna Johan Hörberg och Christina Jonsson. De har lyckats skapa grafiska uttryck tagna från motiv av lokala landmärken och miljöer. Lidköping kommun gjorde valet att gå tillbaka till Sitevision efter att tidigare ha använt ett annat CMS-verktyg. Syftet med den nya plattformen var att skapa en informativ webbplats som samtidigt håller en hög designmässig nivå och är lättnavigerad för besökaren.

Bild från lidkoping.se

– Den nya webbplatsen är inte bara modern och informativ utan innehåller också en massa smarta funktioner för användaren. Här kan kommuninvånarna till exempel få veta hur deras avfall ska sorteras eller få information om när sopbilen kommer till just deras gata. Det har varit ett mycket roligt projekt att få vara en del av! Den positiva energin under arbetet verkar ha smittat av sig på den färdiga webbplatsen som redan hunnit mötas av många uppskattande kommentarer säger Mathias Wrang, Team Lead Sitevision Webstep

 

Kontakta gärna Mathias Wrang eller Agni Cedene nedan om du vill höra mer!

Kontaktpersoner

Mathias Wrang

Team Lead Sitevision Stockholm

Agni Cedene

Affärsområdesansvarig Sitevision Stockholm

Fler kundporträtt